Evo kako stojimo
LIGA
LIGA ŠAMPIONA
KUP
Izuzetno loša sezona za Glogovicu mada ima jaču ekipu od moje. Fale mu DR i AML (na AML mu igra AMR, još od legende Gomisa, koji mu je igrao do penzije, nije našao dobrog AML). Morat ćemo pogurat njega i Tuzlu da prodju level, biće riskantno jer mala je bodovna razlika.
Neverovatno je koliko ova igra favorizuje ekipe čiji menadžeri nisu prisutni... I uvek preokret u poslednih 15 minuta, već 15. put ove sezone sam izgubio prednost od 2-3 razlike... Pa mogu da razumem da ja nešto promenim, pa pogrešim ili da je protivnik tu, pa on nešto promeni, ali 75 minuta totalna dominacija na terenu i onda niotkuda protivnik iz 2 šuta da 2 gola...
Miloše, imaš moju dozvolu da preneseš ovima iz Nordeusa da im je igra GOLI KURAC!!! Nemam nerava da se bakćem sa botovima iz suporta...
Od ove sezone, igram Ligu prvaka sa ekipama nivo iznad ali ekipa je prijatno iznenadila u prvoj tekmi cetvrtfinala. Nisam pratio mec protivnik jeste i sve je jos otvoreno. Mislim da me je sa ovom formacijom potcenio i da je zato primio tri komada. lep comeback posle 3:1. Jebiga, nismo mi bilo ko, mi smo CEDA FC osvajaci sedam tripl kruna!! ;-)
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522