Bok ljudi
Poslano sa mog 5045X koristeći Tapatalk
Bok ljudi
Poslano sa mog 5045X koristeći Tapatalk
Vidi, to je tvoje iskustvo do sada i ne sumnjam da je tako kako ti kazes. Mene zanima ovo najnovije gde kazu da ce sada akademci kostati manje ali biti boljeg kvaliteta.
Da kostaju manje smo utvrdili ali sta znaci da ce biti boljeg kvaliteta? Da ce ovi sto kostaju tokena na treningu biti na nivou nordgena i/ili da su talenti koji ce imati najbolju statistiku po svim parametrima 5 - 6 sezona. E. posto to nece da nam otkriju ostaje nam samo da ih kupimo i probamo. Ali, iskreno cak i da su talenti ne znam da li bih potrosio 150 zelenih da ga podignem na skauta.
Najverovatnije se radi o tome da su videli da menadzeri retko kupuju akademce sa tokenima pa pokusavaju da ozive i to trziste. Priznajem, kod mene su uspeli, razmisljam se da kupim akademca kad dodje za 7 dana. Mada, po meni je najbolje uzeti igraca preko asistenta ( 79 tokena ) ali samo ako ima 19 godina. Ove sezone su mi triput nudili igraca ali svaki put 21 godina pa sam odustajao. Ipak, dve pozicije i spec znace nesto. bar meni...
Naravno, dok je bilo zelenih najbolje je bilo kupiti nordgena i sam mu napraviti pozicije i spec ali posto toga vise nema ovo je the next best thing.
Last edited by lespa; 11-12-2016 at 03:55 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ja te nord kurce vec sezonama nemam, nemam cak na TL igraca ispod 25 god i to vec 3-4 sezone, igrace 5* sam imao u zadnje 4 sez mozda 5 komada ali 26+ god i kvalitet smjeh, ako iduce ne bude bolje kupit cu skauta i nesto na pregovore, moj MR/AMR Staklenac je kupljen za 79T 0 para i evo vec 4 sezone najbolji igrac i ove je skaut bio a 28 god ima
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Nisam naivan nego imam informacije od coveka koji je ranije isao u Nordeus gde je bilo reci da se uvede novina gde bi bilo moguce kupiti bas skupog igraca koji bi bio legenda kluba i tome slicno. Pa sam pomislio ili ponadao se da to mozda ne rade preko u-21 akademije...
Ja cu dati 15-20 tokena kada dodje akademac pa ako je corak boze moj...
Naravno da dve pozicije i specijalnost znace ali tih 79 tokena (tj kod mene je 69t vrv zbog nivoa) je previse za mene,ne pamtim kad
sam imao toliko broj tokena na jednoj gomili,za sadasnji tim sam ih dao oko 40-ak
Prosecna starost mi je 24.4 a kvalitet 109%...Verujem da su igraci sa skaut liste i uspesniji i da brze napreduju ali sobzirom da ne kupujem tokene
trebalo bi mi dosta vremena da sastavim tim od njih,ili bar da kupim nekoliko njih...