Originally Posted by
milion
Uništiše i ove Saveze. Čim dobiju kreativnu ideju nađe se grupa debila iz Nordeusa da je uništi. Kako je moguće da na početku sezone u šampionat saveza gdje se inače takmiči 100 saveza naprave između prvog i posljednjeg razliku od 170 bodova. Pa kako ljudi da imaju volje da igraju kada znaju da nemaju nikakve šanse da uđu u Top10.
Isto kao i u Kupu i LŠ daju protivnike koji su 2-3 pa čak i 4 levela iznad i šta onda? Treba neko da pojačava ekipu, trenira, prati utakmicu, a ishod je poznat već nakon 2 dana sezone!
Da mi je samo ime debila koji je smislio da u LŠ stavljaju ekipe sa različitih nivoa?
I u stvarnom kupu je to moguće, pa nije za zamjeriti, ali kako da već 6 sezona napredujem, a da pri tom u Kupu je moj level konstantno u podređenoj situaciji tj. već 6 sezona imam u Kupu protivnike koji su level iznad mene. Koji level treba da budem pa da ja napokon dočekam da moj nivo bude najviši u Kupu i LŠ?
Prošle sezone skrpim 600 tokena u ekipu da bih paprirao levelu iznad mene i uzmem Kup, ali izgubim u polufinalu LŠ od slabije protivnika od mene (mada je level iznad mene) i to u obe utakmice sa 5:2!
Žalosno!