Page 3 of 38 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 385
Like Tree479Likes

Thread: Sezona 85 - 16. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Ajmo sada forumasi da se aktiviramo, i da probamo da dovedemo neke nove :-)

Idemooooooooooo
    Već sam krenuo , nove - stare svejedno, samo da nas ima dovoljno da nam nije dosadno

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Gdje ste ljudi kako ide
    MNK Kaskada and Macva FC like this.

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Gdje ste ljudi kako ide
    Ideeeeee, pa stane :-) Borimo se sa topeleven mafijom

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Evo kako ja gledam na saveze. Dovoljno je pogledati onog prvog u TOP 100 saveza. 3 jaka saveza i 3 slaba, ovi jake pozajme igrače slabima i ispadnu jaki i ti slabi. Slabi snižavaju kvalitet jakima pa su savez na 5* a zapravo nakon posudbi igrača su mnogo jači. Ona 3 jaka uvijek imaju puni plijen na svakom turniru (3*2*2=12 pobjeda ili 36 bodova) oni slabiji dovoljno je da otkinu jedan bod u polufinalu i finalu i oni osvajaju svaki turnir sa minimalno 88 bodova na svom kontu.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Gdje ste ljudi kako ide
    Ne ide, ne ide, pa stane

Banned
    Uništiše i ove Saveze. Čim dobiju kreativnu ideju nađe se grupa debila iz Nordeusa da je uništi. Kako je moguće da na početku sezone u šampionat saveza gdje se inače takmiči 100 saveza naprave između prvog i posljednjeg razliku od 170 bodova. Pa kako ljudi da imaju volje da igraju kada znaju da nemaju nikakve šanse da uđu u Top10.
    Isto kao i u Kupu i LŠ daju protivnike koji su 2-3 pa čak i 4 levela iznad i šta onda? Treba neko da pojačava ekipu, trenira, prati utakmicu, a ishod je poznat već nakon 2 dana sezone!

Da mi je samo ime debila koji je smislio da u LŠ stavljaju ekipe sa različitih nivoa?
    I u stvarnom kupu je to moguće, pa nije za zamjeriti, ali kako da već 6 sezona napredujem, a da pri tom u Kupu je moj level konstantno u podređenoj situaciji tj. već 6 sezona imam u Kupu protivnike koji su level iznad mene. Koji level treba da budem pa da ja napokon dočekam da moj nivo bude najviši u Kupu i LŠ?

Prošle sezone skrpim 600 tokena u ekipu da bih paprirao levelu iznad mene i uzmem Kup, ali izgubim u polufinalu LŠ od slabije protivnika od mene (mada je level iznad mene) i to u obe utakmice sa 5:2!

Žalosno!
    Macva FC likes this.

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by milion View Post
    Uništiše i ove Saveze. Čim dobiju kreativnu ideju nađe se grupa debila iz Nordeusa da je uništi. Kako je moguće da na početku sezone u šampionat saveza gdje se inače takmiči 100 saveza naprave između prvog i posljednjeg razliku od 170 bodova. Pa kako ljudi da imaju volje da igraju kada znaju da nemaju nikakve šanse da uđu u Top10.
    Isto kao i u Kupu i LŠ daju protivnike koji su 2-3 pa čak i 4 levela iznad i šta onda? Treba neko da pojačava ekipu, trenira, prati utakmicu, a ishod je poznat već nakon 2 dana sezone!

Da mi je samo ime debila koji je smislio da u LŠ stavljaju ekipe sa različitih nivoa?
    I u stvarnom kupu je to moguće, pa nije za zamjeriti, ali kako da već 6 sezona napredujem, a da pri tom u Kupu je moj level konstantno u podređenoj situaciji tj. već 6 sezona imam u Kupu protivnike koji su level iznad mene. Koji level treba da budem pa da ja napokon dočekam da moj nivo bude najviši u Kupu i LŠ?

Prošle sezone skrpim 600 tokena u ekipu da bih paprirao levelu iznad mene i uzmem Kup, ali izgubim u polufinalu LŠ od slabije protivnika od mene (mada je level iznad mene) i to u obe utakmice sa 5:2!

Žalosno!
    Koji si sada level?

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Banned
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Koji si sada level?

Idemooooooooooo
    48 level i opet sam u kupu sa levelom 49, a u LŠ ima 6 ekipa level 48 i 26 ekipa level 49! Jebem ja njima mamu pa dokle više, svake sezone moje level u podređenoj situaciji.
    Macva FC and MNK Kaskada like this.

VIP
    48 level i opet sam u kupu sa levelom 49, a u LŠ ima 6 ekipa level 48 i 26 ekipa level 49! Jebem ja njima mamu pa dokle više, svake sezone moje level u podređenoj situaciji.
    Ma ti si negde u vrhu servera, čim dobijaš timove sa levela iznad u LŠ... A što se tiče kupa, pa ja već sezonama igram 2 ili 3 levela jači kup, nekad i 4 levela...
    Macva FC likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Ništa čudno, čak si i dobro prošao ako je samo 1 level iznad. Moj drug vedran boca juniors koji je 3 levela ispod je samnom i Mačvom i u Kupu i u LŠ. Moraju nekako da popune Kup i LŠ a vjerovatno po kvaliteti timova to rade.

Page 3 of 38 FirstFirst 1234513 ... LastLast