Jesam li ja lud ili su skratili kup za 1 kolo? Sada počinje od 2. kola...
Jesam li ja lud ili su skratili kup za 1 kolo? Sada počinje od 2. kola...
Ti tek sad skonto. Sad više nema ispadanja u pretkolu kupa. Dobro je to jer sad bi kup trebao biti pravedniji jer je duplo manje klubova pa će i razlika u kvalitetu biti manja. Morali su skratit zbog Super Lige. Isto tako oni koji udju u Super Ligu sa treće pozicije u Ligi Šampiona igraju 2 utakmice manje.
Last edited by MNK Kaskada; 10-27-2016 at 09:31 PM.
Jel postoji neka potvrda ili dokaz da premije igracima stvarno uticu na njihovu bolju igru?
E odlicno,ja igracima dajem minimalnu premiju za LS ali planiram da im povecam
barem sad za 6. kolo zato sto mi je doveden prolaz u pitanje jer sam remizirao sa ekipim
koju sam u 1. kolu pobedio 4:0 a sobzirom da imam jedan od najboljih timova u takmicenju
steta bi bilo da protracim to...Koliku premiju dajes igracima?
Evo inace i slika sa danasnjih utakmica
Liga ponovo pobeda i prvo ovosezonsko izbijanje na vrh tabele
Uvek max bonus... Bolje da daš max bonus za prvu utakmicu, pa posle smanjiš ako dobiješ visokim rezultatom, nego da kiksneš u prvoj, pa posle juriš rezultat sa max bonusom... Isto i u grupi LŠ, daš max bonus na prve utakmice, pa ako se rano plasiraš, isključiš posle...
Trenutno igram utakmicu LS na drugom profilu,koji mi sluzi kao referal,nije ni bitno
uglavnom pomocnik mi izbacuje ono ''Vodimo,mogli bi da se fokusiramo...bla bla bla'' ja pogledam rezultat 0:0,taman da slikam 1:0 za mene
Slucajnost ili? Jel se desavalo nekom jos?