Imate li vi problema sa savezom?
U posljednje vrijeme često mi se dešava da ne mogu otvoriti chat, pogledati listu članova... I što je najgore, tokom utakmice nisam mogao podržati kolege jer mi nisu bili prikazani njihovi mečevi?!
Imate li vi problema sa savezom?
U posljednje vrijeme često mi se dešava da ne mogu otvoriti chat, pogledati listu članova... I što je najgore, tokom utakmice nisam mogao podržati kolege jer mi nisu bili prikazani njihovi mečevi?!
Treci turnir u nizu osvojen, steta ocekivao sam 72-0 ali nazalost u zadnoj tekmi poraz NS Bullsa ali dobro, u ligi dominacija i vrlo vjerovatno treca titula u nizu, u kupu smo nesretno ispali u drugoj rundi, a u lp nismo imali sanse ni za 3 mjesto u grupi pa smo igrali sa rezervama
Tek 2 utakmice odigrane danas, a već sam se nagledao gluposti za celu sledeću sezonu...
Igra je toliko glupava da, što više treniraš određeni segment igre, to ti je ekipa sve gora i gora upravo u tom segmentu igre...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
2:2 u ligi sampiona,sobzirom da nisam pratio utakmicu,a da je protivnik jak,
da mi se najbolji igrac povredio u toku utakmice i da je zamenjen
igracem koji je celu sezonu presedeo na klupi,da se vratio posle
0:2...zadovoljan sam...i u 1/8 i u 1/4 finala imao je probleme sa slabijim protivnicima
tako da se nadam da cu proci...
Takvih problema nemam. Imao sam nekih drugih problema na samom početku saveza. Utakmica mi je trajala 3 dana dok konačno nisu izbacili rezultat utakmice. Sa chatom imam probleme ako sam dugo vremena na igri, pa onda nemogu da napišem poruku jer neradi mi tastatura (to rješavam refreshom).
Evo jedan BUG sa početka saveza:
Video made by Srki (Glogovica).