Koju formaciju predlazete za sledecu sezonu?
Vec 2 sezone koristim ovu
Koju formaciju predlazete za sledecu sezonu?
Vec 2 sezone koristim ovu
Jos jedna sezona je iza nas (59) a Macva i dalje igra ovu igricu :-). Ono sto smo naumili za ovu sezonu, to smo i uradili
1. osvojena 10 uzastopna liga
2. odbranjem kup po treci put zaredom
3. I onaj nama najdrazi trofej, po prvi put osvojena SUPER LIGA
I kada sve ovo saberes i oduzmes, dobijes prvu triplu krunu sa super ligom.
Cestitam svima na osvojenim trofejima i puno srece u narednim sezonama. Macva se od sada posvecuje samo savezima
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Dobro da su culi 😂😂😂😂
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Završena sezona za BVB. Liga danas:
Nije moglo više od ovoga.
Kup isto;
Osvojena LŠ:
Sve u svmu dobra skoro vrlo dobra sezona
Čestitam svima na osvojenim trofejima.
Na kraju Kaskada ostaje bez trofeja, pošteno izgubljeno finale Lige Prvaka. Krenuli smo dosta defanzivno s obzirom na razliku u kvalitetu ekipa ali i zbog činjenice da nismo imali zamjenu za ofanzivnog lijevog beka koji je odradjivao kaznu. Brzo primamo 2 gola. Bio sam prinudjen da igram 4-1-4-1 umjesto 3-2-3-2, ali to nije bila greška, već je bila greška to da sam zaboravio da dignem moral igračima koje sam ubacio promjenom formacije. Odlučim da idem na sve ili ništa i ubacujem napadača Gila (st/amr) umjesto MC sa lošim moralom i prelazim na formaciju 4-5V-1. Izmjena zabija za 2:1, ali uskoro primjećujem da će neki od igrača da završi sa crvenim kartonom, ali nemam izmjenu pa igram dalje. Egbo koji je cijelu karijeru igrao kao DC nije se snašao dobro na poziciji DMC pa je zbog lošeg ponašanja završio utakmicu prije vremena. Igra se raspala pa smo primili još 2 gola, ali i dalje igramo na sve ili ništa pa uvodim jos jednog krilnog napadaca Escobara umjesto DC u formaciji 3-1-2-2-1 i on se upisuje u listu strijelaca čim je ušao (81 minut), ali do kraja primamo još jedan i tu je kraj i pošteno izgubljeno. Ranije sam ga u ligi pobjedjivao ali onog DML koji je odradjivao kartone nisam mogao nadomjestiti i bilo mi je jasno da neću moći pobijediti.
Evo rezultata posljednjih nekoliko utakmica:
Evo i kostura Lige Prvaka:
Jedna jedina izgubljena utakmica, baš šteta, nemamo sreće u finalima LP.
Samo su smanjili cijenu akademcima, al ja opet neću ni 6 tokena da dajem za igrače 4*. Trebalo bi da su besplatni?!?
Danasnjom ubedljivom pobedom obezbedjena je titula u ligi
2. za redom...
Po prvi put osvojena i liga sampiona!
Dosta sansi na obe strane,moje prvo poluvreme
njegovo drugo,sve u svemu vrlo dinamicna utakmica
i sto je najbitnije pobeda za prvu titulu LS
Sve u svemu sjajna sezona
Prvi put 2 vezana trofeja lige
Prvi put osvojena LS
Prvi put osvojena dupla kruna!
Cestitke svima na trofejima i uspesima ove sezone