Nastavljaju sa pobedama.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Nastavljaju sa pobedama.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Prvi poraz ove sezone,i prva izgubljena utakmica jos od sredine prosle sezone...
Protivnik slicne jacine,slicne statistike ali nesto konkretniji...
Sutra 4 teske utakmice...(cak 3 gostovanja)
Dve za savez protiv jaceg protivnika (nadam se da cu uzeti barem 3 boda)
Ligu protiv solidnog protivnika ali ocekujem pobedu i igram mec 3. kola
grupne faze lige sampiona,koji ce mozda biti i najzanimljiviji zbog toga
sto smo pribliznog kvaliteta (moj tim je malo jaci) i zbog cinjenice da
cemo najverovatnije nas dvojica proci dalje pa je ovo ujedno i borba za vrh tabele...
![]()
Last edited by MNK Kaskada; 10-23-2016 at 07:33 PM.
Jel sad u svih vas Top Eleven vracen na staru verziju ?
Nije nikome vracen vec dosta ljudi igra na staroj verziji stabilnija je i nije zahtevna za raunare.
Eh ta logika top elevena
Samo obratite paznju na to ko je koga pobedio,da se ne raspisujem puno sto se toga tice,vidi se...
primer:Pobedio sam 4. a on je pobedio 1. a ja sam izgubio od 1. itd
E sad,razumem,top eleven tezi da bude zanimljiva zavrsnica grupe ali ipak preteruju...
Ovaj poraz danas je manje vise okej,imam kvalitetniji tim,imao sam vise sansi pratio sam utakmicu 6% trening ali ajde,imao je domaci teren
nekoliko ljudi je navijalo za njega golman mu je upisao 6 odbrana moze lako da se desi i bolji bonus i pratio je utakmicu,to i da razumem...ali 0:0 proslo kolo protiv tima koji mi nije sutnuo u okvir gola...
![]()
Ima li neko da bi se pridružio savezu?
3. Srebrna divizija, 9X prvo mjesto, 1X drugo mjesto i 1X treće mjesto.
Za ulazak u viši rang dobijamo 10 tokena.
Više inf.
#3PEF61
LEGIJA BALKANACA
Da li je neko igrao formaciju 3-5-2 ( 3dc-dml-dmr-3mc-2st) gde DML i DMR imaju crvene strelice u novoj verziji? Sta se desava na "live match"? El idu DML i DMR napred i centriraju u "box"?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522