Stvarno je sranje toliko tokena baciti na takvog igrača, nit ima specijalnost nit je mlad, a nema ni 3 pozicije. I ja sam nekad trošio pa sam se opametio i sad ne idem dalje od inicijalne runde. Ponudim kad niko ne biduje (kasno naveče ili rano ujutru) ili 4-5 dan sezone kad već svi pokupuju igrače. Zašto kupuješ igrače na novu verziju (svi znamo da prekida), idi na staru verziju kad hoćeš da kupiš igrača (Play Top Eleven - Free Online Football Manager Game) i nećeš imat problema da ti izbacuje dok traje borba za igrača. Neznam zašto misliš da će bilo ko iz Nordeusa da razumije tvoj problem, nema od toga ništa. A mislim da isto tako nema ništa ni od brisanja naloga, pre jedno godinu dana su to ukinuli. Imam prijatelje koji već duže vrijeme ne igraju ali njihovi klubovi su i dalje tu. Kad ne potpišu igrače Nordeus im da penzionere od 3* i igraju dalje. Meni je jasno zašto su to ukinuli, šta bi bilo da recimo na najvišim levelima pola timova prestane igrati - morali bi nas ostale degradirat u niže levele ili bi igrali protiv botova. Mislim da se to jedne sezone i desilo, dok sam još bio daleko od najvišeg levela. Primjetio sam da je bilo klubova koji su igrali najviši level a level menadžera je bio viši od toga (valjda degradirani kad su neki prestali igrati, ništa drugo mi ne pada na pamet).