Page 48 of 55 FirstFirst ... 384647484950 ... LastLast
Results 471 to 480 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

VIP
    Protiv 12 na tabeli... Ima igrača manje od 27. minuta... I ovako je dosta slabiji, a sa igračem manje teška boranija... I uvali 2 komada u 2 napada... Ovo sa crvenim kartonima je teška zajebancija... Ne znam kad se poslednji put desilo da nam ekipa sa igračem manje ne da gol... Čak češće daju dva...

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1m.jpg
    lespa and Shadow like this.

Rookie Albator1's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Protiv 12 na tabeli... Ima igrača manje od 27. minuta... I ovako je dosta slabiji, a sa igračem manje teška boranija... I uvali 2 komada u 2 napada... Ovo sa crvenim kartonima je teška zajebancija... Ne znam kad se poslednji put desilo da nam ekipa sa igračem manje ne da gol... Čak češće daju dva...

Click image for larger version. 

Name:	1m.JPG 
Views:	23 
Size:	78.1 KB 
ID:	74363
    To se bas cesto desava i meni. Najcrnje je to sto uglavnom protivnik cak ni ne gleda tekmu

Послато са GT-I8200 уз помоћ Тапатока

VIP
    Šta reći... Samo 4-0 protiv poslednjeg na tabeli... Na poluvremenu ubacim napadača skauta sa 1 na 1, pipnuo loptu nije, a napadač od 2*, kome ni moral nisam dizao, daje 2 gola i dobije ocenu 9.9... Igrać utakmice, a tek nešto malo preko 1* je... I još protivnik ima za 3% bolji procenat uspešnih pasova...

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1mm.jpg
    lespa and Shadow like this.

Rookie Albator1's Avatar
    Šta reći... Samo 4-0 protiv poslednjeg na tabeli... Na poluvremenu ubacim napadača skauta sa 1 na 1, pipnuo loptu nije, a napadač od 2*, kome ni moral nisam dizao, daje 2 gola i dobije ocenu 9.9... Igrać utakmice, a tek nešto malo preko 1* je... I još protivnik ima za 3% bolji procenat uspešnih pasova...

Name:	1mm.jpg 
Views:	20 
Size:	79.2 KB 
ID:	74364
    U finisu sezone se cesto desavaju cudne stvari

VIP
    Quote Originally Posted by Albator1 View Post
    U finisu sezone se cesto desavaju cudne stvari

Ma svaki dan neki apdejti i svaki dan igra drugačije reaguje...

Addicted
    Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_22.jpg

Sutra najvaznija utakmica u sezoni za mene i moju ekipu
    utakmica koja odlucuje da li ce sezona biti zapamcena po dobrom
    ili ce biti za zaborav...Protivnik je favorit,moj tim je oslabljen zbog
    suspenzije desnog beka (94%) zbog koga ga menja igrac od 74%
    Moje je da se potrudim da dignem bonuse do 10%,a sobzirom da imam
    oko 90 zelenih kofera + duplo veci bonus zbog gledanja klipa,verujem da nece biti problema...
    Nadam se da cu nekako uspeti da ispratim utakmicu jer sam u skoli u to vreme...
    Nista ljudi,pozelite mi srecu...Pozdrav

Apprentice Najdox's Avatar

Name:	1m.JPG 
Views:	23 
Size:	78.1 KB 
ID:	74363
    Imaš sreće pa nisi izgubio...

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Viktor Stefanovic View Post
    À kako se diže bonus do 10%?
    Ma ništa lakše, uvijek 8 igrača minimalno biraš ali da budu 4 defanzivca, 4 napadača i 4 veznjaka. Pazi, neki igrači su i defanzivci i veznjaci (dm igrači) dok su neki i veznjaci i napadači (m i am igrači) i takvi su najkorisniji. Dalje, uvijek što više vježbi a da što manje trošiš kondicije. Tako najbolje ispadne da koristiš 6 vježbi i to 3 vrlo lake i 3 lake (od svake vrste po 2). Možeš kao Wolf za odbranu da koristiš obje vrlo lake vježbe, ali iz mog iskustva malo bonus za napad zaostaje (probaj i tako).

Najlakši metod je da napuniš klupu i da treniraš sa njima (u tih 11 bi trebalo imati po 4 odbrambena, veznjaka i napadača). Naravno 6 vježbi i to samo lake i vrlo lake. Ako nekad samo malo fali do 10% onda izabereš 3 vrlo lake vježbe koje ukupno potroše 2,25% kondicije po igraču.

Treba znati i koji igrači se smatraju odbrambenima, veznjacima i napadačima u top elevenu. Pa tako odbrambeni su: gk, dc, dr, dl, dmc, dmr, dml. Veznjaci su: dmc, dml, dmr, mc, ml, mr, amc, amr, aml. Napadači su: mc, ml, mr, amc, aml, amr, st. Bitni su ovi koji spadaju u 2 kategorije a ako na klupi imaš igrače dmc/mc i slično koji su svrstani u sva tri tipa onda još bolje.

Na kraju poenta treniranja je da kad već treniraš da digneš sva 4 bonusa sa tim treningom a da igrači potroše što manje kondicije. Toliko o tom,

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Naravno kad god je prilika koristi dupli bonus, ono kad odgledaš video 2x

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Pobjeda 2:1 nad prvoplasiran koji je jači 20% i preuzimam prvu poziciju. Još 2 utakmice do kraja sezone valjda neće biti kiksova, mada su oba protivnika jači. Totalno bezveze da sad kad imam najslabiji tim uzmem titulu lige na najvišem levelu. Imam sreće sa žrijebom da nisam u ligi sa Mačvom ili Vučicom

Page 48 of 55 FirstFirst ... 384647484950 ... LastLast