Evo jedne tekme iz pravog fudbala koja ide u prilog Nordeusu. Jbg, ovakve stvari se desavaju i to treba prihvatiti i u igrici. Btw, nisam gledao mec tako da ne znam da li je Lester odigrao tekmu sezone ili je Siti odigrao katastrofa. Ali vidi se iz statistike, 6 udaraca u okvir i cetiri gola sa posedom lopte 23%?! sta reci?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
sad sam pogledao golove na net-u. tako to ide, kad se jedna ekipa brani, druga nabija statistiku u pasovima ali ne probija bedem, a onda protivnik dobije na ubitacne kontre. Ali, zato treba priznati, onaj Vardi ima takav kvalitet da iz 5 sansi da dva gola a nekim napadacima treba 10 odlicnih sansi da bi postigli mozda jedan gol.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ma Pep turio Sanju desno a Stounsa levo na DC... Stouns ne zna ni desno da igra, a kamo li levo... Stouns je ispao sva 3 puta kod Vardijevih golova... I još mu Kolarov igra na DL, a zna se da kad ovaj ostane gore u napadu, ne ume da se vrati, bolje DC da je igrao, a Kliši DL...
Pa ajde i ja da ukratko sumiram sezonu...
Od 1 do 10 jako slaba sestica...
Liga na kraju 3. mesto u solidnoj konkurenciji klubova
moglo je i gore i bolje...
U NL me je korak delio do trofeja
posle vrlo uzbudljivog puta do finala
1/8 finala:
Real Kisla FC (Tur) 3:4 Partizan (Srb)
Partizan (Srb) 1:0 Real Kisla FC (Tur)
1/4 finala:
Partizan (Srb) 2:1 Del Ama C.F. (Spa)
Del Ama C.F. (Spa) 2:2 Partizan (Srb)
1/2 finala:
Partizan (Srb) 1:1 Valentino FC (Bra)
Valentino FC (Bra) 2:3 Partizan (Srb)
Finale :
Ajax Amsterdam (Hol) (2) 0:0 (0) Partizan (Srb)
Kup i ove sezone bez aktivnog ucestvovanja...
Savezu je jako malo falilo do prelaska u visi rang,samo 9 bodova,velika stata...
Sto se tice pozitivnih stvari to je svakako
Moravac koji je i ove sezone najbolji strelac tima (35 golova)
i najbolji strelac lige (26) mada i njegov ucinak nesto slabiji nego prosle sezone
Toliko od mene...
Jos jednom cestitke svima na osvojenim trofejima
Ajmo od sutra u nove pobede! haha
Rezime sezone...
Liga-- 3 mjesto
LP-- 1/8 finala
Kup-- 1 mjesto
Savez-- prosli u 3 zlatnu (1057) bod
Cestitam svima na uspjesima i puno srece u nadolazecoj, ja cu pratit samo savez za ostalo libu me racku...
Konacni rezime sez:
Liga: trece mesto ustvari deoba drugog ali slabija gol razlika,glavni cilj plasman u ligu sampiona ostvaren.
Kup. cetvrt finale dalje se nije moglo isto zadovoljan sam.
Nivea liga. osvojena u prvom ucescu nije bas bilo lako posebno u cetvrt finalu ali uz malo srece uspeo sam.
Sutra opet reknstrukcija tima.
I liga spakovana u vitrinu