Inače se ne žalim na igru, ali ovo stvarno nema smisla...
U kupu mi dolazi protivnik većeg nivoa, ali pored toga ja imam kvalitetniji tim i nadam se prolasku dalje nakon xx vezanih eliminacija u prvoj fazi.
Prvi meč odigram 2:2 kao domaćin, protivnik utakmicu nije ni pratio. A vjerovatno nije ni ulazio na TE od početka nove sezone jer sam primjetio da nije dovodio pojačanja i da mu je formacija ostala nepromjenjena.
Za revanš utakmicu sam se pripremio kao nikad u životu.
Potrošim 250 bustera za trening kako bih poboljšao kvalitet ekipe, sve bonuse od treninga povećam na 10%, bonus za pobjedu stavim na maksimalan iznos, svim igračima u prvoj postavi poboljšam moral do kraja, kao i kondiciju. A u meč uđem sa +9 posjedom navijača (iako sam bio gost na toj utakmici).
Nakon krasnog starta i primljenog gola u 1. minuti, uspjevam izjednačiti i "POMOĆNIK" mi šalje veoma koristan savjet:
Znači, odigrao sam kao domaćin 2:2, a on meni govori da me rezultat od 1:1 u gostima vodi dalje?!?!?
Uglavnom, utakmica je otišla na penale nakon 2:2 u regularnom dijelu.
Prije nego što smo otišli na penale, ubacim golmana koji ima "specijalnost za branjenje penala".
Možeš mislit'. Njegov golman odbrani 2 penala, a moj ni jedan - iako su mu svi penali šutani u jednu stranu.
Što je još žalosnije, dobijem ovakav izvještaj utakmice.
Definitivno, ova igra ne dozvoljava menadžerima da imaju uticaj na ishod meča.
Jednostavno - "napucaj" tim, ponekad pogledaj meč i još jedino preostaje da se nadaš da ti je program igrice obezbjedio neki trofej.
Last edited by Najdox; 11-14-2016 at 09:37 PM.
Zdravo momci!
Fino je vratiti se na ovaj TE posle 5-6 godina.
Ali od samog početka jer su tada znam gasili klubove ako ne igras đuze vreme jer se redom igrači penzionisu i istekne ugovor i klub ostane bez igraca i naravno ugasi se.
Malo Vas udavi pricom ali malo podrske tražim da se uklopim ovaj baš baš nadograđeni TE,mada mi uglavnom nista toliko nije strano.
Interesuje me da li taktike i formacije znace nešto i samo onako frljaju ove rezultate napamet kao i pre 5-6 godina.
Postavi pitanje i odmah dobio odgovor od Najdoxa.
xa xa xa
Ma svi ovi fudbal menadzeri na ovim platformama su isti.
xa xa xa...
Strasno...
I žalosno.
Pa toliko ljudi ima u toj firmi da ne mogu godinam da reše takve stvari.
Ma grafika nije toliko vazna koliko da te utakmice budu realne kao napr. sa ovim slucajem gore(Najdox).
Ali džabe mi pisemo ovde kad to neće stići do njih a i ako stigne slaba vajda.
Ja sam poceo ponovo da igram posle par godina isto...
Pa mojim iskustvima od kad igram ponovo (4 sezone) igrica je realnija nego pre 3-4 godine
ali prostora za napredak ima dosta,vidim da se drugim menadzerima desavaju svakakve nerealnosti
prost primer je Najdox... Ja sam prve dve sezone pripremao tim a prosle dve sam igrao na trofeje i nije
bilo mnogo prevara licno meni na stetu,mada u toku sezone umeju da se dese razne gluposti kako bi liga ostala
''neizvesna'' do samog kraja,isto je i sa LS...
Sve u svemu kao sto sam vec rekao,mislim da je igrica realnija nego pre,ali da ima jos mnogo prostora za napredovanje
videces i sam