Javi se u private. Sa zadovoljstvom ću ti biti svedok!
Inače se ne žalim na igru, ali ovo stvarno nema smisla...
U kupu mi dolazi protivnik većeg nivoa, ali pored toga ja imam kvalitetniji tim i nadam se prolasku dalje nakon xx vezanih eliminacija u prvoj fazi.
Prvi meč odigram 2:2 kao domaćin, protivnik utakmicu nije ni pratio. A vjerovatno nije ni ulazio na TE od početka nove sezone jer sam primjetio da nije dovodio pojačanja i da mu je formacija ostala nepromjenjena.
Za revanš utakmicu sam se pripremio kao nikad u životu.
Potrošim 250 bustera za trening kako bih poboljšao kvalitet ekipe, sve bonuse od treninga povećam na 10%, bonus za pobjedu stavim na maksimalan iznos, svim igračima u prvoj postavi poboljšam moral do kraja, kao i kondiciju. A u meč uđem sa +9 posjedom navijača (iako sam bio gost na toj utakmici).
Nakon krasnog starta i primljenog gola u 1. minuti, uspjevam izjednačiti i "POMOĆNIK" mi šalje veoma koristan savjet:
Znači, odigrao sam kao domaćin 2:2, a on meni govori da me rezultat od 1:1 u gostima vodi dalje?!?!?
Uglavnom, utakmica je otišla na penale nakon 2:2 u regularnom dijelu.
Prije nego što smo otišli na penale, ubacim golmana koji ima "specijalnost za branjenje penala".
Možeš mislit'. Njegov golman odbrani 2 penala, a moj ni jedan - iako su mu svi penali šutani u jednu stranu.
Što je još žalosnije, dobijem ovakav izvještaj utakmice.
Definitivno, ova igra ne dozvoljava menadžerima da imaju uticaj na ishod meča.
Jednostavno - "napucaj" tim, ponekad pogledaj meč i još jedino preostaje da se nadaš da ti je program igrice obezbjedio neki trofej.
Last edited by Najdox; 11-14-2016 at 08:37 PM.
Zdravo momci!
Fino je vratiti se na ovaj TE posle 5-6 godina.
Ali od samog početka jer su tada znam gasili klubove ako ne igras đuze vreme jer se redom igrači penzionisu i istekne ugovor i klub ostane bez igraca i naravno ugasi se.
Malo Vas udavi pricom ali malo podrske tražim da se uklopim ovaj baš baš nadograđeni TE,mada mi uglavnom nista toliko nije strano.
Interesuje me da li taktike i formacije znace nešto i samo onako frljaju ove rezultate napamet kao i pre 5-6 godina.
Ja sam poceo ponovo da igram posle par godina isto...
Pa mojim iskustvima od kad igram ponovo (4 sezone) igrica je realnija nego pre 3-4 godine
ali prostora za napredak ima dosta,vidim da se drugim menadzerima desavaju svakakve nerealnosti
prost primer je Najdox... Ja sam prve dve sezone pripremao tim a prosle dve sam igrao na trofeje i nije
bilo mnogo prevara licno meni na stetu,mada u toku sezone umeju da se dese razne gluposti kako bi liga ostala
''neizvesna'' do samog kraja,isto je i sa LS...
Sve u svemu kao sto sam vec rekao,mislim da je igrica realnija nego pre,ali da ima jos mnogo prostora za napredovanje
videces i sam![]()