Results 1 to 10 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Najdox's Avatar
    Inače se ne žalim na igru, ali ovo stvarno nema smisla...

U kupu mi dolazi protivnik većeg nivoa, ali pored toga ja imam kvalitetniji tim i nadam se prolasku dalje nakon xx vezanih eliminacija u prvoj fazi.

Prvi meč odigram 2:2 kao domaćin, protivnik utakmicu nije ni pratio. A vjerovatno nije ni ulazio na TE od početka nove sezone jer sam primjetio da nije dovodio pojačanja i da mu je formacija ostala nepromjenjena.

Za revanš utakmicu sam se pripremio kao nikad u životu.
    Potrošim 250 bustera za trening kako bih poboljšao kvalitet ekipe, sve bonuse od treninga povećam na 10%, bonus za pobjedu stavim na maksimalan iznos, svim igračima u prvoj postavi poboljšam moral do kraja, kao i kondiciju. A u meč uđem sa +9 posjedom navijača (iako sam bio gost na toj utakmici).

Nakon krasnog starta i primljenog gola u 1. minuti, uspjevam izjednačiti i "POMOĆNIK" mi šalje veoma koristan savjet:

Znači, odigrao sam kao domaćin 2:2, a on meni govori da me rezultat od 1:1 u gostima vodi dalje?!?!?

Uglavnom, utakmica je otišla na penale nakon 2:2 u regularnom dijelu.
    Prije nego što smo otišli na penale, ubacim golmana koji ima "specijalnost za branjenje penala".

Možeš mislit'. Njegov golman odbrani 2 penala, a moj ni jedan - iako su mu svi penali šutani u jednu stranu.
    Što je još žalosnije, dobijem ovakav izvještaj utakmice.

Definitivno, ova igra ne dozvoljava menadžerima da imaju uticaj na ishod meča.
    Jednostavno - "napucaj" tim, ponekad pogledaj meč i još jedino preostaje da se nadaš da ti je program igrice obezbjedio neki trofej.
    Last edited by Najdox; 11-14-2016 at 08:37 PM.