Page 44 of 51 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast
Results 431 to 440 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by Najdox View Post
    Nije moj igrač, ali ovo se rijetko viđa...

Meni je Khisamov prošle sezone na 71 gol dodao i 55 asistencija... Do ovog trenutka na 405 utakmica 475 golova i 360 asistencija, u proseku učestvuje u više od 2 gola po utakmici...

Rookie Albator1's Avatar
    Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-49.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-42.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-45.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-46.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-47.jpg

Evo primjera...u kupu sam najmanje 2 nivoa ispod. u sezoni 42 cak 4 nivoa ispod

Addicted
    Posle 1:1 na mom stadionu cupavo do finala NL
    Sobzirom da je tekma jutros rano bila,nisam je pratio...
    povedem 0:2,povredi mi se golman 2:2 srecom po prvi put posle mnogo sezona
    imam rezernog golmana tako da je rezultat 2:2 odrzan + je postignut i gol...
    Vidim da imam 7 odbrana,koj golman je koliko skupio ne znam ali nije ni bitno...
    Ceka me jako tesko finale protiv ekipe Ajaxa

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_18.jpg

VIP
    Taj je tankovao prošlu sezonu, zato je i uzeo kup..

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Nikako se nemože mjeriti težina osvajanja kupa na nižim i višim levelima a to je zbog broja klubova na nižim i višim levelima. Albator ti si u istoj situaciji kao i ja što sam bio sa kupom. Da bi osvojio kup moraš uraditi nešto drastično, čak nisam siguran da išta može da ti pomogne. Al eto možda da čuvaš akademce na nekoliko sezona i da ih ne treniraš pa da ostanu na 1% pa onda zadnji dan sezone prodaš sve jače igrače a ostaviš tim na 20% i tako udješ u sledeći level pa onda uzmeš novi tim sa kojim možeš da prodješ prvog protivnika u kupu a kad krene liga i liga šampiona onda istreniraš prvi tim na 130-150% i tako da uzmeš triplu.

Rookie Albator1's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Nikako se nemože mjeriti težina osvajanja kupa na nižim i višim levelima a to je zbog broja klubova na nižim i višim levelima. Albator ti si u istoj situaciji kao i ja što sam bio sa kupom. Da bi osvojio kup moraš uraditi nešto drastično, čak nisam siguran da išta može da ti pomogne. Al eto možda da čuvaš akademce na nekoliko sezona i da ih ne treniraš pa da ostanu na 1% pa onda zadnji dan sezone prodaš sve jače igrače a ostaviš tim na 20% i tako udješ u sledeći level pa onda uzmeš novi tim sa kojim možeš da prodješ prvog protivnika u kupu a kad krene liga i liga šampiona onda istreniraš prvi tim na 130-150% i tako da uzmeš triplu.

Sent from my C1505 using Tapatalk
    Moja situacija iziskuje neke mjere, ovako kao dosad ne ide. Samo sam uzalud trosio kofere na 3 fronta da bih dosegao pretkolo ili u LS da budem treci u grupi, predjem u NL, a tamo me doceka neko ko je opet 2 nivoa iznad. I sve tako u krug.

Послато са GT-I8200 уз помоћ Тапатока

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Moram istaći da je osvajanje kupa sad mnogo lakše zbog duplo manje ekipa (smanjili su sa 128 na 64) pa je tako i kup ujednačeniji. Ja kad sam počinjao igrati top eleven razlika u visini levela u kupu je bila mnogo gora, pa sam ja na prvom levelu imao protivnike u kupu sa 21 levela.

Addicted
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Moram istaći da je osvajanje kupa sad mnogo lakše zbog duplo manje ekipa (smanjili su sa 128 na 64) pa je tako i kup ujednačeniji. Ja kad sam počinjao igrati top eleven razlika u visini levela u kupu je bila mnogo gora, pa sam ja na prvom levelu imao protivnike u kupu sa 21 levela.
    E to je bilo vreme kada sam bio srecan kad prodjem prvo kolo haha
    Posle kad sam stigao do nekog 15. nivoa bio sam medju jacima pa sam uspevao da izborim
    1/4,1/2...ne dalje od toga...
    Tad je od 124 ekipa u kupu nas 20/30 bilo ''prijatelji'' haha

Rookie Albator1's Avatar
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    E to je bilo vreme kada sam bio srecan kad prodjem prvo kolo haha
    Posle kad sam stigao do nekog 15. nivoa bio sam medju jacima pa sam uspevao da izborim
    1/4,1/2...ne dalje od toga...
    Tad je od 124 ekipa u kupu nas 20/30 bilo ''prijatelji'' haha
    Sad sam gledao moje ostale profile...i ladno su isti nivo kup i liga, maximalno da je ta 2 nivoa veci kup. A kod mene 2,3,4,5,6 nivoa razlike

Addicted
    Quote Originally Posted by Albator1 View Post
    Sad sam gledao moje ostale profile...i ladno su isti nivo kup i liga, maximalno da je ta 2 nivoa veci kup. A kod mene 2,3,4,5,6 nivoa razlike

Pa da,msm tako je kod mene...
    Ja sam nivo lige 34.
    u LS imam klubove samo sa 34. nivoa
    a u kupu od 32. do 35.

Page 44 of 51 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast