Page 44 of 55 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 431 to 440 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Addicted
    Cestitke svima za osvojeni kup

Rookie Albator1's Avatar
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Cestitke svima za osvojeni kup
    Ja se evo svadjam sa supcima iz nordeusa oko zreba. U kupu ne mogu proci kvalifikacije jer me stavljaju u rang kojem ne pripadam, a oni odgovaraju generickim odgovorima i frazama. Kaze nema veze nivo i kvalitet! E, pa kad nema veze stavite mene sa ekipama dva nivoa ispod. Kakvi smradovi. STRASNO!

Послато са GT-I8200 уз помоћ Тапатока

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Čestitam i ja na osvojenim kupovima.
    Bravo momci
    Ovo moram da napišem šta mi se desilo juče.
    Treba da mi počne utakmica i znam da otprilike treba da krene za dva-tri minuta i ulazim na Top eleven kad ono 32 minut 0:0.
    Onako zbunjen ajd možda sam se prešao počnem da gledam ali vidim da je blokiralo u 32 minuti.
    Ja se izlogujem i ponovo udjem kad ono još minut do početka meča.
    Počinje utakmica i naravno pratim je i normalno do 32 minuta je i bilo 0:0 e posle pri kraju prvog poluvremena dali moji gol.
    E sad nebitno dalje što se tiče utakmice,samo ovi naši iz Top eleven izrežiraju celu utakmicu pre vremena(sto tiče rezultata) tako da ljudi nemoj da mi se nervirate ako izgubite.
    Šteta što nisam snimao pa da Vam dokumentujem ali ko se nadao

Sent from my iPad using Tapatalk

VIP Macva FC's Avatar
    ...

Idemooooooooooo
    Last edited by Macva FC; 12-07-2016 at 08:41 PM.
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Apprentice Najdox's Avatar
    Nije moj igrač, ali ovo se rijetko viđa...

VIP
    Quote Originally Posted by Albator1 View Post
    Opet se ne razumijemo :-)) mislio sam na trajanje animacije...pojavi se krug...pa ga vrti, mjenja mu boje, pojavi se broj skedeceg nivoa...pa de odaberi vjezbu koju ces unaprediti,pa i to onda dugo prolazi,pa onda pise za tu vjezbu sta donosi, pa pritisni NASTAVI...itd. predugo brate. Nema potrebe za tolikom animacijom

Ma šta je tu dugo, ne traje ni 10 sekundi... Je l' se žuriš negde, pa će da ti zafali 10 sekundi?

VIP
    Quote Originally Posted by Viktor Stefanovic View Post
    Čestitam i ja na osvojenim kupovima.
    Bravo momci
    Ovo moram da napišem šta mi se desilo juče.
    Treba da mi počne utakmica i znam da otprilike treba da krene za dva-tri minuta i ulazim na Top eleven kad ono 32 minut 0:0.
    Onako zbunjen ajd možda sam se prešao počnem da gledam ali vidim da je blokiralo u 32 minuti.
    Ja se izlogujem i ponovo udjem kad ono još minut do početka meča.
    Počinje utakmica i naravno pratim je i normalno do 32 minuta je i bilo 0:0 e posle pri kraju prvog poluvremena dali moji gol.
    E sad nebitno dalje što se tiče utakmice,samo ovi naši iz Top eleven izrežiraju celu utakmicu pre vremena(sto tiče rezultata) tako da ljudi nemoj da mi se nervirate ako izgubite.
    Šteta što nisam snimao pa da Vam dokumentujem ali ko se nadao

Sent from my iPad using Tapatalk
    Ma to se često dešava... Meni je jednom pisalo 0-0 i 76. minut kad sam ušao, a nije još počela utakmica i do poluvremena je bilo 4-0...

VIP
    Quote Originally Posted by Najdox View Post
    Nije moj igrač, ali ovo se rijetko viđa...

Meni je Khisamov prošle sezone na 71 gol dodao i 55 asistencija... Do ovog trenutka na 405 utakmica 475 golova i 360 asistencija, u proseku učestvuje u više od 2 gola po utakmici...

VIP

Rookie Albator1's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ma šta je tu dugo, ne traje ni 10 sekundi... Je l' se žuriš negde, pa će da ti zafali 10 sekundi?
    Ako uzmes u obzir sva cekanja onda za ovim zaista nema potrebe? Ako vec moramo cekati ucitavanje igrice treba li i ovo da nam uzima vreme? Bateriju? Pogotovo sto nema nikakvu svrhu. Samo bi trebalo da bude kao cool, a ako je nekad i bilo cool postalo je dosadno nakon toliko puta ponavljanja. Bolje da taj resurs iskoriste za stvarno poboljsanje. Kad to tako postavis onda zvuci kao jebes 10s, ali 64 x10 nije malo. Tih 10s mogu iskoristiti za gledanje trecine videa za besplatan kofer.

Page 44 of 55 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast