Cestitke svima za osvojeni kup
Cestitke svima za osvojeni kup
Ja se evo svadjam sa supcima iz nordeusa oko zreba. U kupu ne mogu proci kvalifikacije jer me stavljaju u rang kojem ne pripadam, a oni odgovaraju generickim odgovorima i frazama. Kaze nema veze nivo i kvalitet! E, pa kad nema veze stavite mene sa ekipama dva nivoa ispod. Kakvi smradovi. STRASNO!
Послато са GT-I8200 уз помоћ Тапатока
Čestitam i ja na osvojenim kupovima.
Bravo momci
Ovo moram da napišem šta mi se desilo juče.
Treba da mi počne utakmica i znam da otprilike treba da krene za dva-tri minuta i ulazim na Top eleven kad ono 32 minut 0:0.
Onako zbunjen ajd možda sam se prešao počnem da gledam ali vidim da je blokiralo u 32 minuti.
Ja se izlogujem i ponovo udjem kad ono još minut do početka meča.
Počinje utakmica i naravno pratim je i normalno do 32 minuta je i bilo 0:0 e posle pri kraju prvog poluvremena dali moji gol.
E sad nebitno dalje što se tiče utakmice,samo ovi naši iz Top eleven izrežiraju celu utakmicu pre vremena(sto tiče rezultata) tako da ljudi nemoj da mi se nervirate ako izgubite.
Šteta što nisam snimao pa da Vam dokumentujem ali ko se nadao
Sent from my iPad using Tapatalk
...
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 12-07-2016 at 08:41 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Nije moj igrač, ali ovo se rijetko viđa...
Za sve vas koji kukate zbog žreba u kupu...
DUH D'ARTANJANA Oduševiće vas reakcija francuskog šestoligaša na strašan žreb za Kup /VIDEO/
Ako uzmes u obzir sva cekanja onda za ovim zaista nema potrebe? Ako vec moramo cekati ucitavanje igrice treba li i ovo da nam uzima vreme? Bateriju? Pogotovo sto nema nikakvu svrhu. Samo bi trebalo da bude kao cool, a ako je nekad i bilo cool postalo je dosadno nakon toliko puta ponavljanja. Bolje da taj resurs iskoriste za stvarno poboljsanje. Kad to tako postavis onda zvuci kao jebes 10s, ali 64 x10 nije malo. Tih 10s mogu iskoristiti za gledanje trecine videa za besplatan kofer.
Послато са GT-I8200 уз помоћ Тапатока