Page 45 of 55 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast
Results 441 to 450 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Rookie Albator1's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Da ima dao bih ti dislike ovdje. Ja sebe ne smatram 6.ligasem , zato i zelim da osvojim kup. Postavicu ovdje slike prethodnih sezona koje pokazuju da sam u ligi 40.lvl u LS 41. a u kupu 43.

Послато са GT-I8200 уз помоћ Тапатока

Rookie Albator1's Avatar
    Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-49.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-42.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-45.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-46.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-47.jpg

Evo primjera...u kupu sam najmanje 2 nivoa ispod. u sezoni 42 cak 4 nivoa ispod

VIP
    Quote Originally Posted by Albator1 View Post
    Da ima dao bih ti dislike ovdje. Ja sebe ne smatram 6.ligasem , zato i zelim da osvojim kup. Postavicu ovdje slike prethodnih sezona koje pokazuju da sam u ligi 40.lvl u LS 41. a u kupu 43.

Možeš ti sebe da smatraš za šta hoćeš, ali u odnosu na tog što je 43. level ti si četvrta liga... Osim toga, ti na početku sezone dobiješ slabije timove i boraniju iz viših liga... E sad, što se neko od tih gore ponovo aktivira, pa reši da baš u toj sezoni ponovo nabudži tim, ili je na kraju sezone rasprodao jake, a matore igrače da bi spustio kvalitet za kup, pa kad je počela nova sezona i dobio protivnika u kupu, ponovo nabidžio tim mladim igračima, to nije do Nordeusa...

VIP
    Pa svakom aktivnom igraču je tako, uvek je u kupu level, dva, tri iznad... To samo neaktivna ili poluaktivna boranija dobija isti ili slabiji level...

VIP
    Evo kako to izgleda kod mene za 25 sezona sa Keltima... Jednom je kup bio level iznad mog levela, u prvoj sezoni... 13 puta je bio 2 levela iznad, 9 puta 3 levela iznad i 2 puta 4 levela iznad...

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1ll.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1lll.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1llll.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1lllll.jpg

Rookie Albator1's Avatar
    Pa svakom aktivnom igraču je tako, uvek je u kupu level, dva, tri iznad... To samo neaktivna ili poluaktivna boranija dobija isti ili slabiji level...
    Ti si se sad uvrijedio jer sam ti rekao da bih ti dao dislike. To je zato jer se u tom slucaju nisam slagao s tobom, kao sto mnogo puta jesam pa sam ti dao like. To je uostalom nebitno. A ja uopste ne zelim da se raspravljam s tobom vec se jadam jer imam 49 sezona iza sebe, a samo jedno cetvrtfinale..Kazes da nije do nordeusa. Ja tvrdim da jeste jer su to omogucili onima koji manipuliraju. A kad im se to kaze salju mi odgovor o istim sansama...blabla.
    Nemas se sto ljutiti na mene. Ja se na tebe ne srdim, pogotovo sto gotivim Kijanu Rivsa

Rookie Albator1's Avatar
    Evo kako to izgleda kod mene za 25 sezona sa Keltima... Jednom je kup bio level iznad mog levela, u prvoj sezoni... 13 puta je bio 2 levela iznad, 9 puta 3 levela iznad i 2 puta 4 levela iznad...

Click image for larger version. 

Name:	1ll.JPG 
Views:	18 
Size:	95.4 KB 
ID:	74339Click image for larger version. 

Name:	1lll.jpg 
Size:	86.6 KB 
ID:	74340Click image for larger version. 

Name:	1llll.jpg 
Size:	89.0 KB 
ID:	74341Click image for larger version. 

Name:	1lllll.jpg 
Size:	87.3 KB 
ID:	74342
    Ajde mi, molim te, objasni kako si to uspio? Je li zaista to jedini nacin? To sa obaranjem kvaliteta sopstvenog tima? Jer ja ozbiljno razmisljam da odustanem od igranja...

VIP
    Quote Originally Posted by Albator1 View Post
    Ti si se sad uvrijedio jer sam ti rekao da bih ti dao dislike. To je zato jer se u tom slucaju nisam slagao s tobom, kao sto mnogo puta jesam pa sam ti dao like. To je uostalom nebitno. A ja uopste ne zelim da se raspravljam s tobom vec se jadam jer imam 49 sezona iza sebe, a samo jedno cetvrtfinale..Kazes da nije do nordeusa. Ja tvrdim da jeste jer su to omogucili onima koji manipuliraju. A kad im se to kaze salju mi odgovor o istim sansama...blabla.
    Nemas se sto ljutiti na mene. Ja se na tebe ne srdim, pogotovo sto gotivim Kijanu Rivsa

Nemam uopšte razlog da se ljutim... Ja sam recimo sa United-om za 36 sezona samo jednom osvojio Ligu Šampiona, pre par sezona, a svi smo isti level... Sa ostala dva kluba imam po 10-ak trofeja u LŠ... Ima tu i kako ti se zalomi, kakve igrače dovedeš, nebitno kvalitet... Jedna trula jabuka može da ti uništi sezonu... A osim toga imaš igrače koji dosta slabije igraju neko takmičenje, nego druga dva... Imao sam napadača koji je u LŠ davao golove kad je hteo, u ligi je bio dobar, a u kupu ga nigde nije bilo, ne znam da li je 3 gola dao...

VIP
    Osim toga, u kupu troluje... Mnogo ćeš češće ispadati od slabijih timova u pretkolu, nego od jačih, kad uđeš u top 16... Ja kad sad vidim tim od kog je Partizan ispao ove sezone, posle dve uzastopne triple krune, plače mi se... Liku se kvalitet tima nije pomerio ni za milimetar, samo 2 skauta ima i to je to...

Rookie Albator1's Avatar
    Nemam uopšte razlog da se ljutim... Ja sam recimo sa United-om za 36 sezona samo jednom osvojio Ligu Šampiona, pre par sezona, a svi smo isti level... Sa ostala dva kluba imam po 10-ak trofeja u LŠ... Ima tu i kako ti se zalomi, kakve igrače dovedeš, nebitno kvalitet... Jedna trula jabuka može da ti uništi sezonu... A osim toga imaš igrače koji dosta slabije igraju neko takmičenje, nego druga dva... Imao sam napadača koji je u LŠ davao golove kad je hteo, u ligi je bio dobar, a u kupu ga nigde nije bilo, ne znam da li je 3 gola dao...
    To sa ocjenama je ok...tako ih i stavljam da igraju uglavnom...i kupujem igrace vise prema formi nego sposobnostima, ali mi nije jasno...konkretno za LS...kako mogu zavrsiti u grupi sa likom nivo iznad i 9*? Nije se on naknadno pojacao, vec je takav upao u grupu. I zasto se ispada iz kupa od ekipa koje nemaju produzene ugovore sa igracima?

Page 45 of 55 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast