Page 45 of 51 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast
Results 441 to 450 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    E to je bilo vreme kada sam bio srecan kad prodjem prvo kolo haha
    Posle kad sam stigao do nekog 15. nivoa bio sam medju jacima pa sam uspevao da izborim
    1/4,1/2...ne dalje od toga...
    Tad je od 124 ekipa u kupu nas 20/30 bilo ''prijatelji'' haha
    Proći pretkolo je bilo ravno osvajanju lige

VIP
    Sinoć protiv tima na 124%... 17% je bio jači i 1-0 za nas... Imali su samo 1 šut u okvir gola... Strašno...

Rookie Albator1's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Sinoć protiv tima na 124%... 17% je bio jači i 1-0 za nas... Imali su samo 1 šut u okvir gola... Strašno...
    Sta ces? Desava se.

Послато са GT-I8200 уз помоћ Тапатока

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Tako mi je cijelu sezonu u ligi, borim se za titulu a realno bi bilo da se borim za 8. mjesto. Al šta znam valjda su poluaktivni ili neznaju da dignu bonuse do 10%.

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Tako mi je cijelu sezonu u ligi, borim se za titulu a realno bi bilo da se borim za 8. mjesto. Al šta znam valjda su poluaktivni ili neznaju da dignu bonuse do 10%.
    À kako se diže bonus do 10%?

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Viktor Stefanovic View Post
    À kako se diže bonus do 10%?
    Ma ništa lakše, uvijek 8 igrača minimalno biraš ali da budu 4 defanzivca, 4 napadača i 4 veznjaka. Pazi, neki igrači su i defanzivci i veznjaci (dm igrači) dok su neki i veznjaci i napadači (m i am igrači) i takvi su najkorisniji. Dalje, uvijek što više vježbi a da što manje trošiš kondicije. Tako najbolje ispadne da koristiš 6 vježbi i to 3 vrlo lake i 3 lake (od svake vrste po 2). Možeš kao Wolf za odbranu da koristiš obje vrlo lake vježbe, ali iz mog iskustva malo bonus za napad zaostaje (probaj i tako).

Najlakši metod je da napuniš klupu i da treniraš sa njima (u tih 11 bi trebalo imati po 4 odbrambena, veznjaka i napadača). Naravno 6 vježbi i to samo lake i vrlo lake. Ako nekad samo malo fali do 10% onda izabereš 3 vrlo lake vježbe koje ukupno potroše 2,25% kondicije po igraču.

Treba znati i koji igrači se smatraju odbrambenima, veznjacima i napadačima u top elevenu. Pa tako odbrambeni su: gk, dc, dr, dl, dmc, dmr, dml. Veznjaci su: dmc, dml, dmr, mc, ml, mr, amc, amr, aml. Napadači su: mc, ml, mr, amc, aml, amr, st. Bitni su ovi koji spadaju u 2 kategorije a ako na klupi imaš igrače dmc/mc i slično koji su svrstani u sva tri tipa onda još bolje.

Na kraju poenta treniranja je da kad već treniraš da digneš sva 4 bonusa sa tim treningom a da igrači potroše što manje kondicije. Toliko o tom,

VIP
    Možeš kao Wolf za odbranu da koristiš obje vrlo lake vježbe, ali iz mog iskustva malo bonus za napad zaostaje (probaj i tako)
    Ma gde zaostaje napad? Iz 4 puta se napuni, baš kao i odbrana i kondicija... Jedino se posed napuni iz 3 puta...

Rookie Albator1's Avatar
    Ma ništa lakše, uvijek 8 igrača minimalno biraš ali da budu 4 defanzivca, 4 napadača i 4 veznjaka. Pazi, neki igrači su i defanzivci i veznjaci (dm igrači) dok su neki i veznjaci i napadači (m i am igrači) i takvi su najkorisniji. Dalje, uvijek što više vježbi a da što manje trošiš kondicije. Tako najbolje ispadne da koristiš 6 vježbi i to 3 vrlo lake i 3 lake (od svake vrste po 2). Možeš kao Wolf za odbranu da koristiš obje vrlo lake vježbe, ali iz mog iskustva malo bonus za napad zaostaje (probaj i tako).

Najlakši metod je da napuniš klupu i da treniraš sa njima (u tih 11 bi trebalo imati po 4 odbrambena, veznjaka i napadača). Naravno 6 vježbi i to samo lake i vrlo lake. Ako nekad samo malo fali do 10% onda izabereš 3 vrlo lake vježbe koje ukupno potroše 2,25% kondicije po igraču.

Treba znati i koji igrači se smatraju odbrambenima, veznjacima i napadačima u top elevenu. Pa tako odbrambeni su: gk, dc, dr, dl, dmc, dmr, dml. Veznjaci su: dmc, dml, dmr, mc, ml, mr, amc, amr, aml. Napadači su: mc, ml, mr, amc, aml, amr, st. Bitni su ovi koji spadaju u 2 kategorije a ako na klupi imaš igrače dmc/mc i slično koji su svrstani u sva tri tipa onda još bolje.

Na kraju poenta treniranja je da kad već treniraš da digneš sva 4 bonusa sa tim treningom a da igrači potroše što manje kondicije. Toliko o tom,
    I pratiti uspjesne treninge u izvjestajima...to su ovi koji imaju po 3 crtice u sva 4 segmenta, a pri tom je utrosak kondicije najbolji.
    Kombinovati slicne treninge...npr. igra glavom sa odbranom centarsuta,tehnika suta i izvodjenje prekida itd.

Rookie Albator1's Avatar
    Ja sam titulu odbranio juce, tako da sad nemam sta do turnira saveza, a to je sutra

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Timovi koji su počeli igrati od prvog dana imaju tih trofeja kupa više od ostalih trofeja. Ja sam imao takvog jednog u prijateljima koji je osvojio 13 puta kup a samo jednom ligu, LŠ nijednom

Page 45 of 51 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast