Page 42 of 55 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast
Results 411 to 420 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Igrač 18 godina, znači akademac bio njegov ili nečiji pa kupljen, i već ima DR,DC,DL i za skok igru i 9*
    Jaoj, što ne mogu jednog Najdoskog Iliju da napravim. 😆

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Addicted
    U Niveinoj ligi ne bas realna situacija
    1:1 i ako sam jaci...kapiram zbog neizvesnosti takmicenja haha
    Malo glupa situacija da protivnokov igrac koji ima specijalnost za slobodnjake
    od 4 slobodna udarca 3 puta ne prebaci zivi zid a jednom sutne daleko pored gola
    ali ajde,nesto i u moju korist...Moravac standardno dobar

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_17.jpg

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Katastrofa otkako je zadnji update izasao, 6 tekmi u ligi zaredom uzeo sam samo 4 boda, da zlo bude vece u zadnje dvije tekme sam primio 9 komada nevjerovatno, 6-1 3-1 , da zlo bude vece u zadnjih 3-4 dana 5 povreda pa jbte vise dokle tako i umjesto mirnog kraja lige ja moram strepit hocu li uopce level proci.

Champion lespa's Avatar
    Fantasticno! Osvojen Kup, osmi u istoriji kluba! 1:1 posle 120 minuta i onda na penale, gde sam imao vise srece od protivnika. Protivnik je imao posed 53% pa sam uglavnom koristio bonus "posed lopte" i ekipa se dobro nosila. Najvise sam se plasio njegovog napadaca kvaliteta 9* sa spec slobodnjaci ali srecom bilo je malo prekida tacnije po jedan za svaku ekipu.

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture111.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture112.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture113.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Neocekivano smo osvojili Kup.

Pa da krenemo protivnik bio jaci jucer nas je demolirao u ligi 6-1, zahvaljujuci savjetu Mese promjenili smo taktiku i formaciju, krenulo je odlicno najbolji igrac zabija za 1-0, zatim njegov najbolji igrac vraca 1-1, na pocetku drugog djela priliku da povede propusta jer penal je dobio i promasio, zatim smo mi zabili jos dva ( Kalinic i Fiolic ) poveli smo 3-1 ali pred kraj zabija Bale za 3-2 i dramu ali izdrzali smo do kraja i Kup je u nasem posjedu nakon 1281 dana, nisam se nadao pobjedi niti sam ju pretjerano zelio iskreno igrali smo 4141 a on 4231, tu formaciju sam igrao da primim sto manje ali eto pobjedili smo....

Pa da krenemo protivnik bio jaci jucer nas je demolirao u ligi 6-1, zahvaljujuci savjetu Mese promjenili smo taktiku i formaciju, krenulo je odlicno najbolji igrac zabija za 1-0, zatim njegov najbolji igrac vraca 1-1, na pocetku drugog djela priliku da povede propusta jer penal je dobio i promasio, zatim smo mi zabili jos dva ( Kalinic i Fiolic ) poveli smo 3-1 ali pred kraj zabija Bale za 3-2 i dramu ali izdrzali smo do kraja i Kup je u nasem posjedu nakon 1281 dana, nisam se nadao pobjedi niti sam ju pretjerano zelio iskreno igrali smo 4141 a on 4231, tu formaciju sam igrao da primim sto manje ali eto pobjedili smo....

MNK Kaskada and Steppenwolf like this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Kako da dođem do 3K restova? 😣

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Nije lako, gledanjem reklama za kofere. Probaj Puffin web browser na mobitel. Mada najbolje da se ne mučiš s tim. Taj tvoj protivnik je možda haker, ja imam u prijateljima timove na 58 levelu (level ispod mene) čiji su timovi na preko 160% kad je gledam a to je njima preko 180% ali očito nordeusu nije stalo da banuje hakere, posebno zbog toga što su na najvišem levelu i ako bi ih banovali ne bi mogli sastaviti ligu i bilo bi problema. Nema potrebe za tebe da praviš jak tim jwr ako to uradiš staviće te da igraš Ligu Šampiona i Kup sa višim levelima i jakim timovima pa ti na isto izadje

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post

Tooooooo care, reko sam ti 4-1-4-1 je dobitna, nema predaje

Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Tooooooo care, reko sam ti 4-1-4-1 je dobitna, nema predaje
    Ma najasi skaut si mi prijatelju, odlicno si skenirao Galacticose svaka cast, ova titula je posvecena tebi i momcadi Chapo
    MNK Kaskada likes this.

VIP
    Celtic osvaja kup... Strašno... Protivnik je na 120%, a mi na 101%... Protivnik ima 2 napadača od 7* i samo 1 šut u okvir gola, a utakmicu sa 2 gola rešava moj napadač od 4*... Toliko...

Page 42 of 55 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast