Page 42 of 51 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast
Results 411 to 420 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Hoho, drugi tim. Prvo finale kupa u 9. sezoni i prvi trofej. Dobijen protivnik sa višeg nivoa. Ako sve bude po planu, biće borba za triplu krunu.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Cestitam na kupu momci ipak je to najtezi trofej da se osvoji

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Rookie Albator1's Avatar
    Da li je zaista potrebno da prilikom prelaska na novi nivo u treningu tj. otvaranja novih treninga sve to toliko traje? Mislim na onaj krug koji se pojavljuje, ispunjava, pa onda jedna kartica, pa druga...pa NASTAVI. Potpuno bespotrebno

Послато са GT-I8200 уз помоћ Тапатока

VIP
    Quote Originally Posted by Albator1 View Post
    Da li je zaista potrebno da prilikom prelaska na novi nivo u treningu tj. otvaranja novih treninga sve to toliko traje? Mislim na onaj krug koji se pojavljuje, ispunjava, pa onda jedna kartica, pa druga...pa NASTAVI. Potpuno bespotrebno

Ma to klikneš još jednom kad krene i ispuni instant...

Rookie Albator1's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ma to klikneš još jednom kad krene i ispuni instant...
    Ne mislim prilikom treninga vec kad predjes nivo treninga i otvaras novu vjezbu...npr. meni je trening na 64 nivou...kad prelazim na 65. otkljucavam novu vjezbu ili unapredjujem postojecu

VIP
    Ne mislim prilikom treninga vec kad predjes nivo treninga i otvaras novu vjezbu...npr. meni je trening na 64 nivou...kad prelazim na 65. otkljucavam novu vjezbu ili unapredjujem postojecu

Pa kao i u bilo kojoj drugoj igri, što je veći level, to ti više treba exp da dostigneš sledeći...

Rookie Albator1's Avatar
    Opet se ne razumijemo :-)) mislio sam na trajanje animacije...pojavi se krug...pa ga vrti, mjenja mu boje, pojavi se broj skedeceg nivoa...pa de odaberi vjezbu koju ces unaprediti,pa i to onda dugo prolazi,pa onda pise za tu vjezbu sta donosi, pa pritisni NASTAVI...itd. predugo brate. Nema potrebe za tolikom animacijom

VIP
    Opet se ne razumijemo :-)) mislio sam na trajanje animacije...pojavi se krug...pa ga vrti, mjenja mu boje, pojavi se broj skedeceg nivoa...pa de odaberi vjezbu koju ces unaprediti,pa i to onda dugo prolazi,pa onda pise za tu vjezbu sta donosi, pa pritisni NASTAVI...itd. predugo brate. Nema potrebe za tolikom animacijom

Ma šta je tu dugo, ne traje ni 10 sekundi... Je l' se žuriš negde, pa će da ti zafali 10 sekundi?

VIP

Rookie Albator1's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Da ima dao bih ti dislike ovdje. Ja sebe ne smatram 6.ligasem , zato i zelim da osvojim kup. Postavicu ovdje slike prethodnih sezona koje pokazuju da sam u ligi 40.lvl u LS 41. a u kupu 43.

Page 42 of 51 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast