Results 1 to 10 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Ne bih rekao da je potrebno 40K tokena. S obzirom da mu je transfer lista na 5*, potrebno mu je 4-5K zelenih kofera (restova) i samo udara POWER TRAINING + duple pozicije igračima i specijalnosti. Ja sam pre 10-tak sezona tako imao 3K restova i od igrača 3* napravio tim od 150% u 3-4 dana preko stare verzije (jer ide brže). Većina mi tih igrača još uvijek igraju jer smo ponavljali kad god nas nije bilo dovoljno da pravimo veći level. Pogledaj historiju u mojoj galeriji. Zadnjih nekoliko sezona skupljam kofere da pravim novi tim, recimo da sam 80% skupio od planiranog, vjerovatno još sezonu ili dvije ću da igram opušteno bez želje da osvojim neki trofej a onda pucam na triplu . Moram da sačekam da drug Glogovica ispuca svoje kofere, osvoji triplu, pa tek onda ja da se razmašem.
    Kako da dođem do 3K restova? 😣

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Kako da dođem do 3K restova? 😣

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Nije lako, gledanjem reklama za kofere. Probaj Puffin web browser na mobitel. Mada najbolje da se ne mučiš s tim. Taj tvoj protivnik je možda haker, ja imam u prijateljima timove na 58 levelu (level ispod mene) čiji su timovi na preko 160% kad je gledam a to je njima preko 180% ali očito nordeusu nije stalo da banuje hakere, posebno zbog toga što su na najvišem levelu i ako bi ih banovali ne bi mogli sastaviti ligu i bilo bi problema. Nema potrebe za tebe da praviš jak tim jwr ako to uradiš staviće te da igraš Ligu Šampiona i Kup sa višim levelima i jakim timovima pa ti na isto izadje