Page 40 of 55 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast
Results 391 to 400 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Sada mali presek na pola prolećnog prvenstva što se tiče FC Gustavsberg.

Ligaška prvenstvo je bilo uspešno u trećoj nedelji jer smo završili na prvoj poziciji i sutra imamo derbi sa drugoplasiranom ekipom.

U kupu je veliko slavlje jer smo se došli do prvog finala

Ali zato smo u Ligi Šampiona prošli kao bosi po trnju.
    Izgubili smo se kao mačići u šljivar.
    Nedovoljno zelenih koferčića,povrede ključnih igrača i ništa drugo neko potop.

Maksimalni domet osminufinala.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Viktor Stefanovic View Post
    Kasno ti pišem ali da znaš za u buduće...
    Batman football stream
    po meni najbolji,i ima sve utakmice.
    Hotfootball ti je sajt gde možeš da pogledaš snimak utakmica(zanimljive detalje,golove i ...) ako si je propustio.
    Hvala stari

Addicted
    Tabela posle 19 kola

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_14.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_15.jpg

Addicted
    U 1/2 finala Niveine lige stari protivnik,tim sa kojim sam
    prosle sezone igrao ligu i protiv kojeg nisam imao vecih problema,pojacao se u odnosu na proslu sezonu
    ali i dalje imam jaci tim tako da se nadam prvom finalu u NL a kasnije mozda i trofeju mada bice tesko
    jer u koliko obezbedim finale sigurno me ceka vrlo kvalitetan protivnik

Jowo Utd FC 93.8 ili favorizovani Ajax Amsterdam sa 98.2

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_16.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-protivnik-u-pol.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-liga-utakmica-3.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-liga-utakmica-16.jpg

VIP
    Napušite mi se kurca svi u Nordeusu, svaki put kad mi random igrač da gol iz slobodnjaka!!! Trolijada od juče se nastavlja, 7 kornera ništa, 3 slobodnjaka ništa, 5 puta moji trče s loptom golmanu u naručje, 5 puta stativu pogađaju i onda dođe štoper i da mi gol iz jedinog slobodnjaka... Nataknem vas na kurac sve onako đuture!!! Kad će moji timovi da imaju "malo sreće", pička vam materina, nego za svaki gol, k'o rudar, moram 10 šansi da stvorim!!! Nabijte ove vaše treninge u dupe i ove bonuse za pobedu, ni za kurac nisu!!!

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-11a.jpg
    lespa and Страхиња998 like this.

VIP
    Svaku utakmicu koju smo izgubili ili igrali nerešeno ove sezone, SVAKU smo bili bolji... Veći posed lopte, više šansi, više šuteva u okvir, više kornera, više slobodnjaka... I svaki put se protivnik izvuče na trol, na gurku, na "realističnost", na "malo sreće"... Nabijte to "malo sreće" i tu "realističnost" u dupe!!!
    vedran boca juniors and lespa like this.

Zadnji devet turnira saveza 8 smo osvojili i jednom bili drugi danas smo pomeli protivnika prva runda 16-1 ( jedino ja nerjesenu ) i na kraju je vec sve bilo rjeseno mojom utakmicom prvom u uzvratu kada slavimo 3-1 za nedostiznu prednost, kolege su to saznale i oputeno odradili posao za konacnih 31-4

I da vas pitam posto sam imao 4-5 neresenih u nizu razmisljam o promjeni sustava

ML MR ST ( povreda ) su par skilla do 7* pa koja je po vama bolja solucija

Trenutno igram 32221 znaci kao 451V ali bez DR vec sam stavio igraca DMR tako da je to po pozicijama DL D DC DMC DMR MC MC AML AMR ST

Sutra odnosno prekosutra dva iznimno teska duela sa istim protivnikom prvo sutra liga gdje cemo ga pokusat nagivorit da pusti sto nebi bilo lose posto je prakticki osigurao ligu a nama moze pomoc u borbi za 2 mjesto, dok dan kasnije odnosno 06.12 igramo finale kupa
    MNK Kaskada likes this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Svaku utakmicu koju smo izgubili ili igrali nerešeno ove sezone, SVAKU smo bili bolji... Veći posed lopte, više šansi, više šuteva u okvir, više kornera, više slobodnjaka... I svaki put se protivnik izvuče na trol, na gurku, na "realističnost", na "malo sreće"... Nabijte to "malo sreće" i tu "realističnost" u dupe!!!
    Jebiga druze, dosao si u fazu gde se vise nerviras nego sto uzivas igrajuci. Mozda je vreme da batalis ili bar da napravis pauzu jednu sezonu. ne solim ti pamet nego mislim dobronamerno.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Sad sam se još više uverio koliko je ovo idiotska igra... Protiv tima od 2* procenat uspešnih pasova 79%, a oni 76%... Protiv tima od 2*, na normalno uklizavanje, 15 uklizavanja i 10 faulova, protivnik 13 faulova... Protivnik igra 3 široko pozadi i jedini štoper protivnika od 2*, koji mora da se nosi sa dvojicom napadača, svaki put zaustavi mog skauta napadača i dobije ocenu 7.0, a ovaj 6.5... Idiotizam... I još mi bonus ostao uključen na max...

Page 40 of 55 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast