Results 1 to 10 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    E sad vidiš kako je meni bilo da prežalim igrače kao što su Đogović, Borsi, Ilić, Edgar, Karatziolis, McIntyre, Gomes, Kerins... mogu do sutra da nabrajam... Kad mi ode Khisamov, ima 3 dana da se zatvorim u sobu, neću da jedem, pijem, spavam...
    E sad znam brate i nije lako, doduse ja ne pravim tablice sa ucinkom kao ti jer bi mi bilo jos teze rastat se od igraca koji je donio jako puno timu i promociji kluba, on je moj Totti

VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    E sad znam brate i nije lako, doduse ja ne pravim tablice sa ucinkom kao ti jer bi mi bilo jos teze rastat se od igraca koji je donio jako puno timu i promociji kluba, on je moj Totti
    E zato je meni idiotski da igrač sa 26-29 godina napreduje brzinom od 25% u odnosu na 18-21 godinu... Treba ti 4 puta više zelenih kofera za trening... Praktično, već sa 26 godina razmišljaš da ga prodaš uskoro... Pa Messi i CR su najviše napredovali od 26-30 godine...
    vedran boca juniors and lespa like this.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    E zato je meni idiotski da igrač sa 26-29 godina napreduje brzinom od 25% u odnosu na 18-21 godinu... Treba ti 4 puta više zelenih kofera za trening... Praktično, već sa 26 godina razmišljaš da ga prodaš uskoro... Pa Messi i CR su najviše napredovali od 26-30 godine...
    To si u pravu treniras ih ko konj i za kurac, totalno nesiplativo trenirat realno iznad 23 god, a sve to samo da kupujes igrace i trosis tokene