Results 1 to 10 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Tokom utakmice mogu najbolje da procijenim gdje je protivnik najslabiji, pa prema tome i mijenjam formaciju i postavke.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Pobjeda u Super Ligi, jedva. Nakon Lige su umorni i morao sam posegnut za rezervama. Nisam zadovoljan rezultatom a ni igrom, slabo nešto igraju u Super Ligi

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Spathis je imao prosječnu ocjenu iznad 9 dok je bio na 6* i odlično je igrao, otkad je dobio 7* jako loše igra i ocjene su užas

Glupo im je da ako igraš Super Ligu obrišu golove iz Lige Šampiona

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Spathis je imao prosječnu ocjenu iznad 9 dok je bio na 6* i odlično je igrao, otkad je dobio 7* jako loše igra i ocjene su užas

Glupo im je da ako igraš Super Ligu obrišu golove iz Lige Šampiona
    Imam dva igraca kvalitet 109 i sad ne znam da li da ih treniram na 110. Naime, dobili bi sedmu zvezdicu kao tvoj Spathis i ako bude isto kao sa njim...
    Ma, istreniracu ih a valjda nece pasti u formi.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Imam dva igraca kvalitet 109 i sad ne znam da li da ih treniram na 110. Naime, dobili bi sedmu zvezdicu kao tvoj Spathis i ako bude isto kao sa njim...
    Ma, istreniracu ih a valjda nece pasti u formi.
    Nije nikakvo čudo, igra mi već 11 sezona a tek drugi ili treći put da mu ovako pada forma. Uglavnom je razlog ili pretjerano treniranje ili to da MC Kweuke (spec slobodnjaci) igra dobro. Nisam siguran šta je sad uzrok