Results 1 to 10 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Ja ovako igram,ako si mislio konkretno na ovo

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_41.jpg
    Hvala. Ja sam igrao obično DL DC DC DR-ML MC MR- AMC- ST ST (4-3-1-2). Ostali parametri isti sem odbrana čoveka i bez ofsajda. Ali ne vredi. Za večeras sam spremio tipičnu 5-3-2. Protivnik je slabiji od mene 11% , ali zahvaljujući Nordeusu biće još jedno 8-mo minutno nerviranje.
    Inače, savez mi se zove Cile 1987 #498C5Z a ekipa sa problemom mi je Delije.
    A sada da se malo pohvalim, druga ekipa , FK Crvena Zvezda, po prvi put prošla u finale kupa. I uz to prvi na tabeli i polufinale LŠ.

Addicted
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Hvala. Ja sam igrao obično DL DC DC DR-ML MC MR- AMC- ST ST (4-3-1-2). Ostali parametri isti sem odbrana čoveka i bez ofsajda. Ali ne vredi. Za večeras sam spremio tipičnu 5-3-2. Protivnik je slabiji od mene 11% , ali zahvaljujući Nordeusu biće još jedno 8-mo minutno nerviranje.
    Inače, savez mi se zove Cile 1987 #498C5Z a ekipa sa problemom mi je Delije.
    A sada da se malo pohvalim, druga ekipa , FK Crvena Zvezda, po prvi put prošla u finale kupa. I uz to prvi na tabeli i polufinale LŠ.
    Ne znam da l je to moj trip ili ima stvarno nekog smisla...
    Mislim da treba da drzis neko vreme istu formaciju da bi se igraci ''navikli''
    jer ja kad sam menjao tako na pocetku mi je uvek islo lose a posle sve bolje i bolje,opet kazem mozda trip

Addicted
    prva postava za ligaske utakmice haha

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_13.jpg