Napušite mi se kurca svi u Nordeusu, svaki put kad mi random igrač da gol iz slobodnjaka!!! Trolijada od juče se nastavlja, 7 kornera ništa, 3 slobodnjaka ništa, 5 puta moji trče s loptom golmanu u naručje, 5 puta stativu pogađaju i onda dođe štoper i da mi gol iz jedinog slobodnjaka... Nataknem vas na kurac sve onako đuture!!! Kad će moji timovi da imaju "malo sreće", pička vam materina, nego za svaki gol, k'o rudar, moram 10 šansi da stvorim!!! Nabijte ove vaše treninge u dupe i ove bonuse za pobedu, ni za kurac nisu!!!
![]()
Svaku utakmicu koju smo izgubili ili igrali nerešeno ove sezone, SVAKU smo bili bolji... Veći posed lopte, više šansi, više šuteva u okvir, više kornera, više slobodnjaka... I svaki put se protivnik izvuče na trol, na gurku, na "realističnost", na "malo sreće"... Nabijte to "malo sreće" i tu "realističnost" u dupe!!!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Zadnji devet turnira saveza 8 smo osvojili i jednom bili drugi danas smo pomeli protivnika prva runda 16-1 ( jedino ja nerjesenu ) i na kraju je vec sve bilo rjeseno mojom utakmicom prvom u uzvratu kada slavimo 3-1 za nedostiznu prednost, kolege su to saznale i oputeno odradili posao za konacnih 31-4
I da vas pitam posto sam imao 4-5 neresenih u nizu razmisljam o promjeni sustava
ML MR ST ( povreda ) su par skilla do 7* pa koja je po vama bolja solucija
Trenutno igram 32221 znaci kao 451V ali bez DR vec sam stavio igraca DMR tako da je to po pozicijama DL D DC DMC DMR MC MC AML AMR ST
Sutra odnosno prekosutra dva iznimno teska duela sa istim protivnikom prvo sutra liga gdje cemo ga pokusat nagivorit da pusti sto nebi bilo lose posto je prakticki osigurao ligu a nama moze pomoc u borbi za 2 mjesto, dok dan kasnije odnosno 06.12 igramo finale kupa
![]()
Sad sam se još više uverio koliko je ovo idiotska igra... Protiv tima od 2* procenat uspešnih pasova 79%, a oni 76%... Protiv tima od 2*, na normalno uklizavanje, 15 uklizavanja i 10 faulova, protivnik 13 faulova... Protivnik igra 3 široko pozadi i jedini štoper protivnika od 2*, koji mora da se nosi sa dvojicom napadača, svaki put zaustavi mog skauta napadača i dobije ocenu 7.0, a ovaj 6.5... Idiotizam... I još mi bonus ostao uključen na max...
Napušite mi se kurca za ovih mojih 10 šuteva u okvir, njegovih 5 i 2-2!!! Napušite mi se kurca i za ovih 78% uspešnih pasova u situaciji 5 na 3 na sredini terena!!! Napušite mi se kurca za svako trčanje mojih napadača s loptom pravo golmanu u naručje!!! Napušite mi se kurca i za 100 i ko zna koliko kornera bez postignutog gola, sa specijalistom za kornere u timu!!!
![]()
Izgleda da je Nordeus promenio matrix za pobede i poraze. Prvi put od početka ove sezone sam dobio 3 vezane tekme u ligi. 😨. Jes da me danas lik razvili u prvom polufinalu Lige Šampiona, ali nije važno. Zadovoljan sam.
Inače, lik je izgleda nek ruski tajkun, mamu mu jbm. Najlošiji igrač mu je na 170% (!) , a na istom smo nivou. I nije nijednu sezonu tankovao. Po slobodnoj računici, to je nekih 40.000 uloženih tokena u jednom mesecu.