Znači, napušite mi se kurca svaki put kad protivnik ima "malo sreće", a ja ne... Od samog starta trolovanje, 4 promašena FK u nizu, 10 kornera i nijednom moji da budu viši u skoku, promašen penal, 20 minuta igrač više i ništa... I to sve zato što je 2. izgubio od 4., a treći igrao nerešeno... Protivnik 19 uklizavanja, 19 faulova... trebalo je sa 3 igrača manje da završi utakmicu!!! Nabijem vas sve na kurac baš, a pogotovo onog ko je "štelovao" ovakve trolove u završnici prvenstva!!!
103 jebena gola smo dali na 18 utakmica, to je jebenih 5.72 po utakmici i sad boraniji ne možemo da damo nijedan... Ma sisajte kurac!!!
Hvala. Ja sam igrao obično DL DC DC DR-ML MC MR- AMC- ST ST (4-3-1-2). Ostali parametri isti sem odbrana čoveka i bez ofsajda. Ali ne vredi. Za večeras sam spremio tipičnu 5-3-2. Protivnik je slabiji od mene 11% , ali zahvaljujući Nordeusu biće još jedno 8-mo minutno nerviranje.
Inače, savez mi se zove Cile 1987 #498C5Z a ekipa sa problemom mi je Delije.
A sada da se malo pohvalim, druga ekipa , FK Crvena Zvezda, po prvi put prošla u finale kupa. I uz to prvi na tabeli i polufinale LŠ.