Page 39 of 51 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 381 to 390 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted
    Tabela posle 19 kola

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_14.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_15.jpg

VIP
    Napušite mi se kurca svi u Nordeusu, svaki put kad mi random igrač da gol iz slobodnjaka!!! Trolijada od juče se nastavlja, 7 kornera ništa, 3 slobodnjaka ništa, 5 puta moji trče s loptom golmanu u naručje, 5 puta stativu pogađaju i onda dođe štoper i da mi gol iz jedinog slobodnjaka... Nataknem vas na kurac sve onako đuture!!! Kad će moji timovi da imaju "malo sreće", pička vam materina, nego za svaki gol, k'o rudar, moram 10 šansi da stvorim!!! Nabijte ove vaše treninge u dupe i ove bonuse za pobedu, ni za kurac nisu!!!

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-11a.jpg

VIP
    Svaku utakmicu koju smo izgubili ili igrali nerešeno ove sezone, SVAKU smo bili bolji... Veći posed lopte, više šansi, više šuteva u okvir, više kornera, više slobodnjaka... I svaki put se protivnik izvuče na trol, na gurku, na "realističnost", na "malo sreće"... Nabijte to "malo sreće" i tu "realističnost" u dupe!!!

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Svaku utakmicu koju smo izgubili ili igrali nerešeno ove sezone, SVAKU smo bili bolji... Veći posed lopte, više šansi, više šuteva u okvir, više kornera, više slobodnjaka... I svaki put se protivnik izvuče na trol, na gurku, na "realističnost", na "malo sreće"... Nabijte to "malo sreće" i tu "realističnost" u dupe!!!
    Jebiga druze, dosao si u fazu gde se vise nerviras nego sto uzivas igrajuci. Mozda je vreme da batalis ili bar da napravis pauzu jednu sezonu. ne solim ti pamet nego mislim dobronamerno.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Zadnji devet turnira saveza 8 smo osvojili i jednom bili drugi danas smo pomeli protivnika prva runda 16-1 ( jedino ja nerjesenu ) i na kraju je vec sve bilo rjeseno mojom utakmicom prvom u uzvratu kada slavimo 3-1 za nedostiznu prednost, kolege su to saznale i oputeno odradili posao za konacnih 31-4

I da vas pitam posto sam imao 4-5 neresenih u nizu razmisljam o promjeni sustava

ML MR ST ( povreda ) su par skilla do 7* pa koja je po vama bolja solucija

Trenutno igram 32221 znaci kao 451V ali bez DR vec sam stavio igraca DMR tako da je to po pozicijama DL D DC DMC DMR MC MC AML AMR ST

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Sutra odnosno prekosutra dva iznimno teska duela sa istim protivnikom prvo sutra liga gdje cemo ga pokusat nagivorit da pusti sto nebi bilo lose posto je prakticki osigurao ligu a nama moze pomoc u borbi za 2 mjesto, dok dan kasnije odnosno 06.12 igramo finale kupa

VIP
    Sad sam se još više uverio koliko je ovo idiotska igra... Protiv tima od 2* procenat uspešnih pasova 79%, a oni 76%... Protiv tima od 2*, na normalno uklizavanje, 15 uklizavanja i 10 faulova, protivnik 13 faulova... Protivnik igra 3 široko pozadi i jedini štoper protivnika od 2*, koji mora da se nosi sa dvojicom napadača, svaki put zaustavi mog skauta napadača i dobije ocenu 7.0, a ovaj 6.5... Idiotizam... I još mi bonus ostao uključen na max...

VIP
    Napušite mi se kurca za ovih mojih 10 šuteva u okvir, njegovih 5 i 2-2!!! Napušite mi se kurca i za ovih 78% uspešnih pasova u situaciji 5 na 3 na sredini terena!!! Napušite mi se kurca za svako trčanje mojih napadača s loptom pravo golmanu u naručje!!! Napušite mi se kurca i za 100 i ko zna koliko kornera bez postignutog gola, sa specijalistom za kornere u timu!!!

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1kkkk.jpg

VIP
    Napušite mi se kurca i za dva promašena penala danas... jedan od specijaliste za penale, a drugi od igrača kome je šut na 222% (a meni boranija sa šutom 40-50%, bez specijalnosti, daje golove iz slobodnjaka)

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1kkkkk.jpg

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Izgleda da je Nordeus promenio matrix za pobede i poraze. Prvi put od početka ove sezone sam dobio 3 vezane tekme u ligi. 😨. Jes da me danas lik razvili u prvom polufinalu Lige Šampiona, ali nije važno. Zadovoljan sam.
    Inače, lik je izgleda nek ruski tajkun, mamu mu jbm. Najlošiji igrač mu je na 170% (!) , a na istom smo nivou. I nije nijednu sezonu tankovao. Po slobodnoj računici, to je nekih 40.000 uloženih tokena u jednom mesecu.

Page 39 of 51 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast