ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Coveku da se da poklon i da se otpocne nova nagradna igra hahaha
Malo je reci da ja nemam kandidata bukvalno...pogotovo sto je naglaseno da igrac mora da bude ST
i ako ne igram iskljucivo preko krila oni daju najvise golova...
Levo krilo 18 i desno isto 18 golova...evo vec 3. sezona od kad opet igram aktivno krila mnogo ubedljivija od napadaca...
Čekamo da sudija odsvira kraj
Prva utakmica u Nivea men ligi,sve u svemu dobri utisci...
Vec u 10. minutu povreda levog krila (Ohm-а) pa sam prinudjen da
stavim napadaca na tu poziciju (Metz-а)
primam gol iz slobodnog udarca
preokret na 1:2 (Gol u 52. minutu verovatno najorganizovaniji i najlepsi
gol koji mi je nordeus izrezirao,od zadnje linije do sredine sa par dugih lopti na krila,promena strane i pas u prostor
za 100%-tnu sansu koju Metz pretvara u pogodak)
Gol u 57. minutu ponovo iz slobodnjaka,delo istog igraca (specijalista za slobodnjake)
i onda 59. za preokret,fina kontra...
66. gol za izjednacenje
i 74. stavljena tacka na ovaj mec...
Do kraja utakmice jos po jedna sansa na obe strane gde moj tim
pogadja stativu a njegov specijalista za slobodnjake salje loptu malo pored gola
Sve u svemu vrlo sadrzajna utakmica,dobar rezultat sobzirom na kvalitet tima
i golove u gostima
Juče u ligi BvB žrtva sistema:
Danas zamalo:
Moraju da zakomplikuju da bi ljudi pratili i ulagali više.
Jedva sam se i u LŠ provukao:
Biće gusto do kraja.
Jucer poraz u LP 2-1 sto je odlican rezultat s obzirom da je protivnik sa nejveceg levela, dali smo i zadnji atom snage i pokusat cemo sve da prodjemo iako je ovo borba Davida i Golijata, borba kao Ljubuski protiv Athletico M.
Gostovanje kod drugog na tabeli i tezak poraz. Protivnik je imao mnogo vise suteva u okvir gola tako da smo morali biti agresivniji. 4 u zadnjoj liniji i plave strelice na oba MC-a ali cak tri primljena gola?! Protivnicki AMC ima 7* i nismo imali resenja za njega. Ali sve je jos otvoreno jer bice svasta do kraja.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Jedno glupo pitanje,ako stavim igracu da se razvija specijalnost...
ali postepeno kroz treninge,jel mu se uporedno i kvalitet povecava ili samo specijalnost?