Page 31 of 55 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 301 to 310 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

VIP
    Quote Originally Posted by Shadow View Post
    Da li se ovo za skill poene odnosi isto i na poziciju?

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
    Šta konkretno? Kada treniraš specijalnost ili poziciju, napredak u kvalitetu je stopiran... Uvek možeš da pauziraš specijalnost i poziciju i da normalno treniraš atribute... Kada je neko igrač utakmice, skil poen mu ide na specijalnost ili poziciju, ako je uključeno i nije pauzirano... To nije bio slučaj do pre par meseci, pa su igrači za prodaju skakali zvezdicu, dok ih nisam isprozivao na support-u... Trebalo mi je 6 meseci da ih nateram da promene nešto, za šta treba pola sata posla...
    Shadow likes this.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Za ovaj sistem treniranja sam skoro počeo da se zanimam pa izvinite što slabo kapiram(i to mi Meša držao časove) .D
    Znači da sumiramo. Imam igrača 159Q i da bi sprečio napredak na 160Q samo mu stavim da mu skill poeni idu na specijalnost i poziciju i posle treninga mu svi zaradjeni poeni idu na jednu od ove dve stavke?

VIP
    Quote Originally Posted by Shadow View Post
    Za ovaj sistem treniranja sam skoro počeo da se zanimam pa izvinite što slabo kapiram(i to mi Meša držao časove) .D
    Znači da sumiramo. Imam igrača 159Q i da bi sprečio napredak na 160Q samo mu stavim da mu skill poeni idu na specijalnost i poziciju i posle treninga mu svi zaradjeni poeni idu na jednu od ove dve stavke?
    Specijalnost ili poziciju... Nemoj odjednom da uključuješ oba, nek nauči prvo jedno... Ja nikada ne idem do 59%, 79% ili 99% pre nego što to uključim, već na 56%, 76% ili 96%...

Aha ok na jedno sam i mislio. Hvala jos jednom

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Champion lespa's Avatar
    Lagana pobeda u prvenstvu. Nisam hteo da cekam da prevagne kvalitet, vec sam posle 10-15 minuta presao na napadacki ment. i visoka pobeda. imali smo cetiri slobodnjaka i neverovatno Younes je pogodio sva cetiri! Bas cu testirati da li ce mi napadacki ment. davati vise slobodnjaka jer imam dobre izvodjace.
    Liga sampiona je u dva ujutru tako da necu sigurno pratiti ali stavicu napad. ment. pa sta bude.

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture111.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture112.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture113.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture114.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Famous vedran boca juniors's Avatar

Velika steta za ispadanje a bili smo tako blizu do 78 minute smo ga imali u saci, nismo bili nadigrani mi 18/5 a on 18/3 udarci, posjed ma sve u nasu korist.
    Momci su dali 150% sebe i nismo uspjeli ali podignute glave idemo dalje, navijaci su jos na tribinama skandiraju igracima ime a bogami i prezime jer su se lavovski borili i oni su za mene pobjednici, jer parirat ovako jakom protivniku je veliki uspjeh i nismo se ni malo osramotili vec protivnik ima srece sto je prosao iako nije nista pokazao u oba dvije tekme, sad se treba oporavit psihicki i fizicki i spremit za Kup i dalje za ligu.
    Steta jos jednom i hvala svima na podrsci

VIP
    90% golova ove sezone primamo posle prekida, najčešće posle kornera i to mi već žešće ide na kurac!!! Gledam kako moji izvode 5 kornera zaredom i svaki jebeni put samo moj napadač skače sa njih 5, a onda protivnik izvodi 2 kornera i oba puta njih 5 skače samo sa mojim napadačem!!! Gde su mi štoperi koji kurac??? Šta ih koji kurac treniram defanzivne prekide ako ne skaču kod kornera???

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    90% golova ove sezone primamo posle prekida, najčešće posle kornera i to mi već žešće ide na kurac!!! Gledam kako moji izvode 5 kornera zaredom i svaki jebeni put samo moj napadač skače sa njih 5, a onda protivnik izvodi 2 kornera i oba puta njih 5 skače samo sa mojim napadačem!!! Gde su mi štoperi koji kurac??? Šta ih koji kurac treniram defanzivne prekide ako ne skaču kod kornera???
    Poznato mi je to prijatelju, nisam htio pisat o tome jer sam mislio da se samo meni dogadja

Idemo dalje.

Addicted
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ja licno sa kornerima nemam problem,podjednako golova dajem i podjednako primam iz kornera
    ali zato veci broj golova primam iz slobodnih udaraca,nije bitno kog kvaliteta je igrac koji sutira slobodnjak
    i da li ima specijalnost mozda jer nemam ni jednog specijalistu u zadnjoj lini mozda zbog neceg drugog...
    Mada i dosta golova dajem iz slobodnjaka tako da

Page 31 of 55 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast