Last edited by MNK Kaskada; 11-29-2016 at 07:57 PM.
Da li se ovo za skill poene odnosi isto i na poziciju?
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Šta konkretno? Kada treniraš specijalnost ili poziciju, napredak u kvalitetu je stopiran... Uvek možeš da pauziraš specijalnost i poziciju i da normalno treniraš atribute... Kada je neko igrač utakmice, skil poen mu ide na specijalnost ili poziciju, ako je uključeno i nije pauzirano... To nije bio slučaj do pre par meseci, pa su igrači za prodaju skakali zvezdicu, dok ih nisam isprozivao na support-u... Trebalo mi je 6 meseci da ih nateram da promene nešto, za šta treba pola sata posla...
Za ovaj sistem treniranja sam skoro počeo da se zanimam pa izvinite što slabo kapiram(i to mi Meša držao časove) .D
Znači da sumiramo. Imam igrača 159Q i da bi sprečio napredak na 160Q samo mu stavim da mu skill poeni idu na specijalnost i poziciju i posle treninga mu svi zaradjeni poeni idu na jednu od ove dve stavke?
Aha ok na jedno sam i mislio. Hvala jos jednom
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Lagana pobeda u prvenstvu. Nisam hteo da cekam da prevagne kvalitet, vec sam posle 10-15 minuta presao na napadacki ment. i visoka pobeda. imali smo cetiri slobodnjaka i neverovatno Younes je pogodio sva cetiri! Bas cu testirati da li ce mi napadacki ment. davati vise slobodnjaka jer imam dobre izvodjace.
Liga sampiona je u dva ujutru tako da necu sigurno pratiti ali stavicu napad. ment. pa sta bude.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522