Page 20 of 55 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 191 to 200 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Addicted
    Kad ste vec spomenuli temu tih specijalnosti kod igraca...
    Jel valja to nesto? Msm koja su vasa iskustva...
    Video sam sta je Lepsa pisao i u to sam se i sam uverio,ali sta je sa ostalim
    specijalnostima? Ponekad imam nekog igraca koji ima specijalnost ali nikada nisam
    istrenirao nekom igracu neku...Koliko vremena treba i da li se isplati?
    MNK Kaskada likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Kad ste vec spomenuli temu tih specijalnosti kod igraca...
    Jel valja to nesto? Msm koja su vasa iskustva...
    Video sam sta je Lepsa pisao i u to sam se i sam uverio,ali sta je sa ostalim
    specijalnostima? Ponekad imam nekog igraca koji ima specijalnost ali nikada nisam
    istrenirao nekom igracu neku...Koliko vremena treba i da li se isplati?
    Evo, ovdje poprilično dobro objašnjeno šta i koliko koja specijalnost znači: PlayPro

Mada ovo je pisano prije nego što su izbacili "gol nakon duplog kornera", pa samim tim specijalnost korneri nije više najbolja specijalnost. Ja treniram svima neke specijalnosti jer me ne košta mnogo kad treniram 3* nordgene (ali samo dok su na 3* jer tada manje trošim kofere). Tebi predlažem, pošto uzimaš 5* igrače, da treniraš samo par specijalnosti koje ti nedostaju (slobodnjaci, korneri, glava i zid) i ako imaš popriličnu sumu zelenih kofera (500 minimum). Mada, tebi je bitnije da digneš kvalitet tim igračima. Kod mene je situacija potpuno drugačija. Ja kad kupim igrača i odlučim da od njega pravim prvotimca onda sam u planu da na tog igrača potrošim 350 zelenih kofera, pa šta me onda košta 60-70 kofera da mu istreniram dodatnu poziciju i specijalnost

Addicted
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Evo, ovdje poprilično dobro objašnjeno šta i koliko koja specijalnost znači: PlayPro

Mada ovo je pisano prije nego što su izbacili "gol nakon duplog kornera", pa samim tim specijalnost korneri nije više najbolja specijalnost. Ja treniram svima neke specijalnosti jer me ne košta mnogo kad treniram 3* nordgene (ali samo dok su na 3* jer tada manje trošim kofere). Tebi predlažem, pošto uzimaš 5* igrače, da treniraš samo par specijalnosti koje ti nedostaju (slobodnjaci, korneri, glava i zid) i ako imaš popriličnu sumu zelenih kofera (500 minimum). Mada, tebi je bitnije da digneš kvalitet tim igračima. Kod mene je situacija potpuno drugačija. Ja kad kupim igrača i odlučim da od njega pravim prvotimca onda sam u planu da na tog igrača potrošim 350 zelenih kofera, pa šta me onda košta 60-70 kofera da mu istreniram dodatnu poziciju i specijalnost
    E hvala hvala
    Znaci sve u svemu nije mi bas isplativo jer imam malo kofera...
    Ali dobro sve u svemu meni transfer lista nije losa,naprotiv,tako da mogu da nadjem kvalitetne
    igrace koji vec imaju specijalnost
    MNK Kaskada likes this.

Addicted
    11. titula mog saveza...
    9 od 12 mojih poena,nije lose al moglo je bolje

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_15.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_16.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_11.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_12.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_13.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_14.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_17.jpg
    MNK Kaskada likes this.

Addicted
    Veceras jedna Balkanska utakmica
    Klub zauzima 14. mesto i ako je samo jednom od 5
    puta stvarno nadigran (0:4) pored toga imaju jos i jedan remi i 3 utakmice izgubljenje za po gol
    Sobzirom na razliku u kvalitetu nadam se pobedi bez mnogo muke

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_18.jpg
    MNK Kaskada likes this.

Addicted
    Da ne komentarisem puno,bez da menadzer kluba prati utakmicu
    poraz od 3:1,igrac od 4* ''M.Park''
    sa 2 gola i asistencijom bez sumnje najbolji pojedinac na utakmici
    Bez i malo muke prolazi kroz odbranu,bez obzira na presing na bonus za odbranu itd

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-liga-utakmica-6.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_19.jpg

Sansa za ispravak vec sutra protiv 1. na tabeli

Champion lespa's Avatar
    Tek u devetom danu sezone su stigli igraci iz u-21 akademije. Igrac sa 0 tokena je prodat iz prve i to za 50% vrednosti skupog nordgena sto je odlicno. Drugi igrac koji kosta 14 tokena me nista nije kostao jer sam bas danas 14 tokena dobio gledajuci reklame. :-)
    Trzisna vrednost mu je na nivou skupog nordgena sto je odlicna vest sto se tice napretka na treningu. Ostaje najvaznije pitanje a to je kako ce se pokazati na terenu.

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture111.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture112.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture113.jpg
    Shadow and MNK Kaskada like this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Tek u devetom danu sezone su stigli igraci iz u-21 akademije. Igrac sa 0 tokena je prodat iz prve i to za 50% vrednosti skupog nordgena sto je odlicno. Drugi igrac koji kosta 14 tokena me nista nije kostao jer sam bas danas 14 tokena dobio gledajuci reklame. :-)
    Trzisna vrednost mu je na nivou skupog nordgena sto je odlicna vest sto se tice napretka na treningu. Ostaje najvaznije pitanje a to je kako ce se pokazati na terenu.

Click image for larger version. 

Name:	Capture111.JPG 
Views:	20 
Size:	64.8 KB 
ID:	73748

Name:	Capture112.JPG 
Size:	63.8 KB 
ID:	73749

Name:	Capture113.JPG 
Size:	62.3 KB 
ID:	73750
    Ahahaha dobio si Minimaksa... Btw, ja sam kupio 2 extra brza nordgena i oba igraju k'o strine...

VIP
    Partizan u prve 4 utakmice dao 22 gola, pa samo 11 golova na sledećih 9 utakmica, a danas 14 golova na 2 utakmice... Ko tu koga jebe...
    Viktor Stefanovic likes this.

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Partizan u prve 4 utakmice dao 22 gola, pa samo 11 golova na sledećih 9 utakmica, a danas 14 golova na 2 utakmice... Ko tu koga jebe...
    Pa Batice očigledno ti njih,čim si ih naterao da danas daju 14 golova na dve utakmice.

Page 20 of 55 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast