Opet primljena 2 gola danas glavom posle kornera, iako u oba tima imam igrače koji imaju specijalnost "igra glavom"... Mislim da treba da uvedu specijalnost "igra mozgom"...![]()
Opet primljena 2 gola danas glavom posle kornera, iako u oba tima imam igrače koji imaju specijalnost "igra glavom"... Mislim da treba da uvedu specijalnost "igra mozgom"...![]()
Pas na 250%... Sad igram protiv boranije sa idiotskom formacijom, teško uklizavanje i presing i on na 83% a moji na 79% preciznosti pasova... Ja 5 igrača na sredini, "passing" im 250%, 185%, 156%, 147% i 141%, protivnik 3 igrača na sredini, ML i MC imaju dobar pas, ali im je sve ostalo na 40-50% + DMC i oni nemaju problema da se dodaju 90 minuta, a moji imaju...
![]()
Sutra protiv Reala, neštp ga ne ide ove sezone mada ima solidnu ekipu (u svakom slučaju bolju od moje). Valjda mu sutra neće biti prekretnica u sezoni
![]()
Slabo, izgubih od BiH, jači jeste ali tek me je izdominirao na kraju utakmice kad mi je ozlijedio igrača. Moji ne efikasni ove sezone, MC zasad najbolji strijelac.
![]()
Znaci prvu tekmu lika razvalim 7-0 a onda popusim doma 3-0
Smjesno cak i za nordeus
A dodatno zlo je sto ubacim igraca u 81 min i lik se povredi nakon zadnjeg zvizduka suca, znaci sudac odsvira kraj i odjednom nicim izazvano mi izbaci da se igrac povredio, nisam stigo slikat da posaljem nordeusu
U ligi danas 1-1 protiv Los Galacticos i to sam sa rezervama igrao, i to statisticki sam bio bolji ali lik je favorit za titulu daleko najaci u ligi je momak, ovo mu je prvi kiks a nakon 6 kola je vec 6 bodova ispred drugog.
Nazalost mucimo se ove sezone na 11 poziciji smo trenutno, bit ce napeto ko u tvornici tregera za proci lvl
Navlakuša
Ne vrijedi ni token, jedino ako je neko slab sa kešom a ima tokena na bacanje.
Ako želite da vam ST bude najbolji strijelac onda stavite ovakvu formaciju
Last edited by MNK Kaskada; 11-23-2016 at 11:59 AM.