Pobjeda na da Realom, vrlo bitna za nastavak sezone. Cilj je zadržati 4. mjesto
Pobjeda na da Realom, vrlo bitna za nastavak sezone. Cilj je zadržati 4. mjesto
Pobjeda u Super Ligi, jedva. Nakon Lige su umorni i morao sam posegnut za rezervama. Nisam zadovoljan rezultatom a ni igrom, slabo nešto igraju u Super Ligi
Spathis je imao prosječnu ocjenu iznad 9 dok je bio na 6* i odlično je igrao, otkad je dobio 7* jako loše igra i ocjene su užas
Glupo im je da ako igraš Super Ligu obrišu golove iz Lige Šampiona
Gostovanje prvom na tabeli reklo bi se derbi a u stvari pobeda od 7:0! Zbog dobre situacije u Ligi prvaka druga postava je igrala tekmu u tom takmicenju a odmorio sam prvu postavu za u tom trenutku tesko gostovanje. Matori Younes je poludeo i dao cak pet golova ali nije mi jasno zasto su igraci zadnje linije dobili lose ocene a nismo primili gol. Nazalost, vec sada se vidi da ce ovo biti jos jedna dosadna sezona bar sto se Lige tice. Ali dobro, pozitivno je sto cu moci da igram sa drugom postavom kad tekma u Ligi bude pre Kupa ili Lige prvaka.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Stvarno je ova igra katastrofa... Džabe se ja žalim ovima u suportu, opet ista priča... Protivnik NIJEDAN šut u okvir iz igre, jedan šut mu odbranjen iz slobodnjaka i onda da gol posle kornera... Ovo je hiljaditi put da protivnik koji šutne od 1-3 puta u okvir ima preko 50% realizaciju... Džabe mi u timu igrač koji ima specijalnost "Igra glavom", džabe sam ove moje volove u odbrani trenirao samo defanzivne prekide u poslednjh nekoliko dana, kad na svakoj utakmici na kojoj primimo gol, bar jedan bude posle kornera...
I opet dve kontre (dok su mi kontre bile isključene, kad sam uključio, više nijedna) na početku utakmice, sami napadači trče ka golu, odbrana 10 metara iza i jedan spuca preko gola, a drugi s loptom pravo u naručje golmanu... I sad ću da ispadnem iz kupa, jer će Nordeus da odluči da moji igrači nisu dovoljno motivisani u revanšu, kao i obično...
Mesa ti si moj idol, cujem da ces me nasapunjat u Nivea kupu ali da ti kazem moras cekat iducu sezonu jer nastavljam u LP, bolje cu ispast u LP nego da me ti nasapunjas i dodatno nabijas komplekse