Sutra protiv Reala, neštp ga ne ide ove sezone mada ima solidnu ekipu (u svakom slučaju bolju od moje). Valjda mu sutra neće biti prekretnica u sezoni
Sutra protiv Reala, neštp ga ne ide ove sezone mada ima solidnu ekipu (u svakom slučaju bolju od moje). Valjda mu sutra neće biti prekretnica u sezoni
Znaci prvu tekmu lika razvalim 7-0 a onda popusim doma 3-0
Smjesno cak i za nordeus
A dodatno zlo je sto ubacim igraca u 81 min i lik se povredi nakon zadnjeg zvizduka suca, znaci sudac odsvira kraj i odjednom nicim izazvano mi izbaci da se igrac povredio, nisam stigo slikat da posaljem nordeusu
U ligi danas 1-1 protiv Los Galacticos i to sam sa rezervama igrao, i to statisticki sam bio bolji ali lik je favorit za titulu daleko najaci u ligi je momak, ovo mu je prvi kiks a nakon 6 kola je vec 6 bodova ispred drugog.
Nazalost mucimo se ove sezone na 11 poziciji smo trenutno, bit ce napeto ko u tvornici tregera za proci lvl
Šteta da za nagradnu igru ne prijavih Arapovica
Al ipak ovo je samo jedan od rezervnih profila ;-)
Last edited by MNK Kaskada; 11-23-2016 at 12:25 PM.
Navlakuša
Ne vrijedi ni token, jedino ako je neko slab sa kešom a ima tokena na bacanje.
Ako želite da vam ST bude najbolji strijelac onda stavite ovakvu formaciju
Last edited by MNK Kaskada; 11-23-2016 at 12:59 PM.
bicu treći u grupi Lige prvaka i nastavlja se u novom takmicenju a nisam uradio zadnji update. sta li ce se desiti da li ce me naterati da uradim update ili ne? pa verovatno ce morati update a ne radi mi se to nikako.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Tokom utakmice mogu najbolje da procijenim gdje je protivnik najslabiji, pa prema tome i mijenjam formaciju i postavke.