Page 23 of 51 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 221 to 230 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Mesa brate jel valja sta ta formacija, msm dali moras imat 7-8* tim da mos pobjedivat s njom
    Igram sa boranijama na tom profilu, tako da to nije mjerodavno. Formaciju uvijek pravi prema svom timu a ne obratno, s tim da imaš i rezervnu varijantu na koju možeš da se prebaciš tokom utakmice.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Tokom utakmice mogu najbolje da procijenim gdje je protivnik najslabiji, pa prema tome i mijenjam formaciju i postavke.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Pobjeda u Super Ligi, jedva. Nakon Lige su umorni i morao sam posegnut za rezervama. Nisam zadovoljan rezultatom a ni igrom, slabo nešto igraju u Super Ligi

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Spathis je imao prosječnu ocjenu iznad 9 dok je bio na 6* i odlično je igrao, otkad je dobio 7* jako loše igra i ocjene su užas

Glupo im je da ako igraš Super Ligu obrišu golove iz Lige Šampiona

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Šteta da za nagradnu igru ne prijavih Arapovica

Al ipak ovo je samo jedan od rezervnih profila ;-)

Champion lespa's Avatar
    bicu treći u grupi Lige prvaka i nastavlja se u novom takmicenju a nisam uradio zadnji update. sta li ce se desiti da li ce me naterati da uradim update ili ne? pa verovatno ce morati update a ne radi mi se to nikako.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Pobjeda na da Realom, vrlo bitna za nastavak sezone. Cilj je zadržati 4. mjesto

Champion lespa's Avatar
    Gostovanje prvom na tabeli reklo bi se derbi a u stvari pobeda od 7:0! Zbog dobre situacije u Ligi prvaka druga postava je igrala tekmu u tom takmicenju a odmorio sam prvu postavu za u tom trenutku tesko gostovanje. Matori Younes je poludeo i dao cak pet golova ali nije mi jasno zasto su igraci zadnje linije dobili lose ocene a nismo primili gol. Nazalost, vec sada se vidi da ce ovo biti jos jedna dosadna sezona bar sto se Lige tice. Ali dobro, pozitivno je sto cu moci da igram sa drugom postavom kad tekma u Ligi bude pre Kupa ili Lige prvaka.

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture111.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture112.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture113.jpg

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-capture114.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    6-0 iz 6 šuteva u okvir, protiv četvrtog na tabeli... Nesrećniku se povredio golman u 2. minutu, a nije imao rezervnog...

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1ccc.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-1cccc.jpg

VIP
    Stvarno je ova igra katastrofa... Džabe se ja žalim ovima u suportu, opet ista priča... Protivnik NIJEDAN šut u okvir iz igre, jedan šut mu odbranjen iz slobodnjaka i onda da gol posle kornera... Ovo je hiljaditi put da protivnik koji šutne od 1-3 puta u okvir ima preko 50% realizaciju... Džabe mi u timu igrač koji ima specijalnost "Igra glavom", džabe sam ove moje volove u odbrani trenirao samo defanzivne prekide u poslednjh nekoliko dana, kad na svakoj utakmici na kojoj primimo gol, bar jedan bude posle kornera...
    I opet dve kontre (dok su mi kontre bile isključene, kad sam uključio, više nijedna) na početku utakmice, sami napadači trče ka golu, odbrana 10 metara iza i jedan spuca preko gola, a drugi s loptom pravo u naručje golmanu... I sad ću da ispadnem iz kupa, jer će Nordeus da odluči da moji igrači nisu dovoljno motivisani u revanšu, kao i obično...

Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-2aa.jpgSezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?-2aaa.jpg

Page 23 of 51 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast