HAHAHAHAHA otkud sad ta slika, meni je nudio od Celtica
![]()
HAHAHAHAHA otkud sad ta slika, meni je nudio od Celtica
![]()
Last edited by MNK Kaskada; 11-29-2016 at 08:57 PM.
Treci u Ligi prvaka i nastavak u Nivea takmicenju. Prvo, gluplji naziv nisu mogli odabrati. Drugo, posto me ne zanima to takmicenje, iskljucim bonuse i sa drugom postavom prodjem dalje. Gubim 0:2 a onda bez ikakve moje intervencije ekipa daje dva gola!? Imam utisak da je Nordeus sve namestio i pre nego sto je pocelo. Protivnik nije pratio obe tekme i moguce je da su mu trening bonusi na 0 sa losim moralom pa da sam ga zato izbacio. I u sledecoj rundi igram isto ovako tako da ocekujem da budem torpedovan.
Mislim da je greska sto su napravili da i osmi na tabeli ide na sledeci nivo, jer u dosta Liga budu po dva - tri napustena tima, tako da je zicer proci dalje. Znam, nije svima tako ali u vecini slucajeva jeste. Ja bih to smanjio da sest klubova ide u sledeci nivo.
Sto se Saveza tice, osim kofera i tokena sve ostalo je tesko sranjeeeeeeee! Povedes 0:3 pa izgubis 4:3 i slicne nebuloze. Ili te upare sa Savezom koji je smesan pa je gol razlika 36:2 posle jedne ture ili suprotno neko ukanta tvoj Savez. sprdnjaaaaaaa!!
Izasao bih iz Saveza samo tako, ali mi je zao da isti ostane bez mojih bodova i da napravim problem ostalima pogotovo sto postoji sansa za 2. zlatnu ligu ili tako nesto.
S druge strane, pozdravljam odluku Nordeusa da i dalje odrzava staru verziju koja je graficki inferiorna ali i dalje dobra. sto zbog zahtevnosti po pitanju resursa, all time statistike, preciznijeg prikaza trzisne vrednosti igraca, lakseg snalazenja na aukcijama, mogucnosti da na pregovorima vidis kome saljes ponudu itd...
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Samo opušteno, kakvo napuštanje saveza, ma nema govora
Idemooooooooooooo NTNK United
Moze pomoc kako da vratim na dobru staru verziju?