Jutros osvojena i Liga prvaka i osma tripl kruna u istoriji kluba!!
Neverovatno, svaki put kad osvojim tripl krunu pomislim sad i ko zna kad, ali eto naleti ponovo sezona kad se sloze sve kockice.
Ova tripl je vrednija od nekih ranijih jer u Ligi prvaka igram sa protivnicima koji su nivo iznad sto ranije nije bio slucaj. Krilni napadaci su ove sezone bili fantasticni pogotovo matori Younes. Sledece sezone gubi zvezdicu i bice samo igrac kvaliteta 5* ali ako nastavi sa dobrim igrama i u novoj sezoni, nema razloga da ga stavim na klupu. Wolf je u pravu, forma je vaznija od zvezdica sto ja tesko prihvatam. U poslednji nedelji tekuce sezone sam presao na napadacki stil sa bonusom "posed lopte" u toku igre ali ne mogu da tvrdim da je to uticalo na ovaj fantastican rezultat.
cestitke svima na osvojenim trofejima!
![]()
Last edited by lespa; 12-09-2016 at 03:17 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Svi mi imamo neke teorije o tome kako funkcionise TE. Jedni kazu kako specijalnosti znace, drugi kazu da posed znaci, treci da moral i ocene znace xD
Ja ipak verujem u to da je sve apsolutno nasumice. Da sto vise trosite bustere za moral da ce vam igra namerno srozavati moral, da se posed vidi samo u statistici u one dve brojke i da je to to. Naravno postujem sva vasa misljenja ali eto imam i ja neko svoje xD
Jedna lepa slika o igri i njenom postovanju igraca koji ulaze 😂
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Nemojte mene više ništa pitat, ako možete pomozite a ne kritizirajte one koji pokušavaju pomoći. Nije fol ignorirati pa kritizirati.
Mešo ne znam da li se ovaj tvoj post odnosi na mene ali moj se nije odnosio na tebe. Samo sam izneo moje vidjenje TE.