Može mala pomoć?
Lik me u savezu razvalio 4:1 jutros. Moj posed lopte, ali nije vredelo...
Šta da mu odgovorim na ovu postavu? Gledao sam one predloge tipa "3-5-2 ravno", ali nešto nisam ubeđen.
I ako odigram 3-5-2 , da li sa 3 DC ili DLDMDR? Iste smo jačine
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
jos jedan poraz u prvenstvu i ovo je bas los pocetak sezone. odmah ispadanje u Kupu i samo deveto mesto u Ligi. od ove sezone promenjena je formacija igram bez DMC-a i izbacio sam legendu Younes-a, ali isao sam logikom da pre treba da igra igrac kvaliteta 180 a ne igrac kvaliteta 174. Ne znam sta je problem ali ekipa koja ima 5 igraca 7* mora bolje od ovoga. Ipak ocekujem da ova ekipa kroz dugo prvenstvo ipak potvrdi svoj kvalitet.
Danasnji poraz u prvenstvu je isto prica za sebe. Igrao sam napadacki sa jakom ekipom i naterao protivnika na tri zuta kartona, ali bez udarca u okvir gola u prvih 45 minuta je neobjasnjivo. Nadam se da ce stvari krenuti na bolje.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ja sam protiv te formacije uglavnom igrao "krst" u sredini, pokriješ mu sve veznjake, plus MC... Taj MC je uvek pravio dar-mar... E sad, da li ćeš 3 pozadi, 2 u napad ili 4-1, to ne mogu da ti kažem, ne poznajem ti igrače... Ja u principu razmišljam ovako, ako ti je odbrana boranija, pa prima golove jednako sa 3 ili sa 4 pozadi, onda bolje da imaš jednog viška napred...
Ako je jači onda defanziva 4-1-4-1, na kontre i niski pritisak, zona, isključena ofsajd zamka (ostalo normal i kombinovano).
Ako ste približne jačine (u 10% razlike) onda 3-1-4-1-1, sa 3dc. Sve kombinovano i normalno, ofsajd isključen, kontre ukljucene, zona, visok pritisak. Ako je amc/st spec korneri i st spec slobodnjaci onda super dvojac koji moze sve da odradi bez pomaganja ostalih. Sto se tice ml i mr u toj formaciji smatram da je bolje imati neke defanzivno orjentisane tipa ml/dml i mr/dmr umjesto ml/aml i mr/amr.