Za divno čudo i tim Delije nastavlja uspešno u kupu. Malo smo slabiji, 6%, ali bolje krljamo 😀
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Za divno čudo i tim Delije nastavlja uspešno u kupu. Malo smo slabiji, 6%, ali bolje krljamo 😀
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Imam ekipu sa 10 skauta i jutros poraz u prvenstvu protiv protivnika koji ima pola ekipe 5* i pola 4*, dakle slab protivnik. Igrao sam napadacki i ukljucim visoki presing, potrosim bezveze dodatnu kondiciju i nista. Nijedan zuti karton za protivnika, nijedan slobodnjak nisam imao a napao sam sa jacom ekipom. Nemam problem sa izgubljenim bodovima ali poraz na ovakav nacin je bezvezan. Provericu Wolf-ovu teoriju da nije neko iz vrha tabele izgubio pa sam morao i ja.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Nije niko izgubio, samo ti, taman ste se svi grupisali u bod razlike... Sad tek počinje zajebancija...
"El Clasico" 30og nivoa
Iako imam kvalitetniji tim, doživio sam 3. poraz za redom u međusobnom omjeru od svog najvećeg rivala:
Uprave MNK Kaskade i Mačva FC su odlučile da odriješe kesu i da nagrade 2 najaktivnija nova člana (za početak) na forumu: Strahinja998 i Crvena Zvezda sa nekom garniturom po želji (obična -2 dresa i grb ili premium - 1 dres i 1 grb). Zvanične nismo u mogućnosti da šaljemo. Stavite svoje želje pa vam se javim na facebook oko preuzimanja nagrade (vjerivatno sa naših lažnih profila koje će te obrisati nakon preuzimanja nagrade). Lijep pozdrav, biće još nagrada do nove godine
@Strahinja998
Pa uzmi onda 2 dresa ;-), javim ti se na facebook pa se dogovorimo
Zasluzena pobeda protivnika danas,sa 4:0 na 4:3
mnogo bi bilo da smo uzeli bod To je to,ovaj put necu da kalkulisem idemo na 2.
mesto posto imamo sanse da budemo drugi u grupi,pa ako mi se posreci da najjaci iz grupe sa kojom se ukrstam
kiksne i bude 2. imam razlog da se nadam finalu,ako ne,u 1/8 nas ceka drugi najjaci tim ovosezonske LS pa
mozda napravimo neki spektakl
Hvala Wolfu za navijanje danas na ovoj urakmici i Kaskadi za navijanje juce u kupu