Page 42 of 60 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast
Results 411 to 420 of 594
Like Tree685Likes

Thread: Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Ide iznenadjujuće dobro ova sezona, žrijeb nam je bio naklonjen

Prolaz u ligi šampiona, jedva sam našao način da nadigram hexagon.

4-2-3-1 definitivno protiv 4-2-2-2, hahaha koji glupi asistent

Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Eeeee kad bi me ovi moji matorci obradovali sa jednom triplom krunom, pa da okače kopačke o klin jer više ništa ne napreduju. Jedino kapiten Spathis još se ne predaje i mogao bi biti u timu na još jednu ili dvije sezone pa bar na klupi

VIP
    ...

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-1da.jpg

VIP Macva FC's Avatar
    Pozzz momci, resio sam da iznesem neka moja zapazanja u vezi rezultata u kupovima i LS ( govorim o drugoj fazi).
    1. Prva utakmica 4:3, revans 1:1
    Prva utakmica: pocne sa 2:0, pa se u drugom poluvremenu okrene na 2:3 i onda krene zavrsnica u vidu dva brza gola i zavrsi se sa 4:3, naravno za slabiju ekipu.
    Revans: Povede slabija ekipa 1:0 i to u ranoj fazi a onda sledi milion sansi jace ekipe i naravno daje samo jedan gol i zavrsava se 1:1.
    2. Druga utakmica 3:1, revans 0:2
    Prva utakmica: krene sve super dva relativno brza gola 2:0 i apsolutna dominacija a onda u drugom poluvremenu prima se jedan mnogo glup gol za 2:1 i do kraja utakmice domacin( koji je naravno daleko jaci) daje jos jedan gol za konacnih 3:1
    Revans: eee, to je najjace :-) Krene tako kao da nepostojis na terenu, on ladno da gol u prvom delu 1:0 i onda finisu meca 75 min- 90 min jos jedan i ti ispadas 2:0
    U sustini, sve se svodi na to kako te usere algoritam. Pozzz i srecno u nastavku sezone :-)

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Ide iznenadjujuće dobro ova sezona, žrijeb nam je bio naklonjen

Prolaz u ligi šampiona, jedva sam našao način da nadigram hexagon.

4-2-3-1 definitivno protiv 4-2-2-2, hahaha koji glupi asistent

Ja sam tog da kažeš "asistenta" isključio još pre možda nedelju dana.

VIP
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Pozzz momci, resio sam da iznesem neka moja zapazanja u vezi rezultata u kupovima i LS ( govorim o drugoj fazi).
    1. Prva utakmica 4:3, revans 1:1
    Prva utakmica: pocne sa 2:0, pa se u drugom poluvremenu okrene na 2:3 i onda krene zavrsnica u vidu dva brza gola i zavrsi se sa 4:3, naravno za slabiju ekipu.
    Revans: Povede slabija ekipa 1:0 i to u ranoj fazi a onda sledi milion sansi jace ekipe i naravno daje samo jedan gol i zavrsava se 1:1.
    2. Druga utakmica 3:1, revans 0:2
    Prva utakmica: krene sve super dva relativno brza gola 2:0 i apsolutna dominacija a onda u drugom poluvremenu prima se jedan mnogo glup gol za 2:1 i do kraja utakmice domacin( koji je naravno daleko jaci) daje jos jedan gol za konacnih 3:1
    Revans: eee, to je najjace :-) Krene tako kao da nepostojis na terenu, on ladno da gol u prvom delu 1:0 i onda finisu meca 75 min- 90 min jos jedan i ti ispadas 2:0
    U sustini, sve se svodi na to kako te usere algoritam. Pozzz i srecno u nastavku sezone :-)

Idemooooooooooo
    Ma ja sam sa Keltima vodio 4-0 u prvoj tekmi, 3-1-4-2 protiv 5-3-2, protivnika nigde na terenu, ubacim AMC umesto napadača i primimo 3 gola za 10 minuta... I DL i DR mi uvalili golove... 6 prema 3 na sredini terena u našu korist, u završnici, a protivnik sa 85% skoči na 88% uspešnih pasova... 5, pa 6 na 3, ejjjj...
    U revanšu vodimo 2-0, završi 2-2... I opet protivnički DR i DL osmice dobili...
    Partizan 4-0 dobio prvu, u drugoj protivnik slabiji 14%, jedva 2-0, 1000 promašaja...
    BUnited neću da komentarišem... 2-4, pa 0-3... Mi 6-0-0 u grupi, protivnik 2-2-2... U prve dve nedelje na 22 utakmice 1 poraz, od kad je počeo Top 16 na 7 utakmica 5 poraza... Kao sa nekim drugim random timom da igram...

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ma ja sam sa Keltima vodio 4-0 u prvoj tekmi, 3-1-4-2 protiv 5-3-2, protivnika nigde na terenu, ubacim AMC umesto napadača i primimo 3 gola za 10 minuta... I DL i DR mi uvalili golove... 6 prema 3 na sredini terena u našu korist, u završnici, a protivnik sa 85% skoči na 88% uspešnih pasova... 5, pa 6 na 3, ejjjj...
    U revanšu vodimo 2-0, završi 2-2... I opet protivnički DR i DL osmice dobili...
    Partizan 4-0 dobio prvu, u drugoj protivnik slabiji 14%, jedva 2-0, 1000 promašaja...
    BUnited neću da komentarišem... 2-4, pa 0-3... Mi 6-0-0 u grupi, protivnik 2-2-2... U prve dve nedelje na 22 utakmice 1 poraz, od kad je počeo Top 16 na 7 utakmica 5 poraza... Kao sa nekim drugim random timom da igram...
    Ovi rezultati koje sam opisao su se ponavljali vise puta ( 4-3, 1-1; 3-1, 0-2 ), i uvek je ista fora ( preslikano)

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Evo i priče o novim dresovima koji su izašli pre nekoliko dana: http://www.topeleven.info/3-new-jerseys/

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Još jedan prodan, mogao sam tražiti i više ali s obzirom da je stalna mušterija odmah sam mu prodao

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Svi su izgledi da neće biti forumskog finala kupa

Isti protivnik mi je i u LŠ

Idemooooooo

Page 42 of 60 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast