Ide iznenadjujuće dobro ova sezona, žrijeb nam je bio naklonjen
Prolaz u ligi šampiona, jedva sam našao način da nadigram hexagon.
4-2-3-1 definitivno protiv 4-2-2-2, hahaha koji glupi asistent
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Ide iznenadjujuće dobro ova sezona, žrijeb nam je bio naklonjen
Prolaz u ligi šampiona, jedva sam našao način da nadigram hexagon.
4-2-3-1 definitivno protiv 4-2-2-2, hahaha koji glupi asistent
Eeeee kad bi me ovi moji matorci obradovali sa jednom triplom krunom, pa da okače kopačke o klin jer više ništa ne napreduju. Jedino kapiten Spathis još se ne predaje i mogao bi biti u timu na još jednu ili dvije sezone pa bar na klupi
Pozzz momci, resio sam da iznesem neka moja zapazanja u vezi rezultata u kupovima i LS ( govorim o drugoj fazi).
1. Prva utakmica 4:3, revans 1:1
Prva utakmica: pocne sa 2:0, pa se u drugom poluvremenu okrene na 2:3 i onda krene zavrsnica u vidu dva brza gola i zavrsi se sa 4:3, naravno za slabiju ekipu.
Revans: Povede slabija ekipa 1:0 i to u ranoj fazi a onda sledi milion sansi jace ekipe i naravno daje samo jedan gol i zavrsava se 1:1.
2. Druga utakmica 3:1, revans 0:2
Prva utakmica: krene sve super dva relativno brza gola 2:0 i apsolutna dominacija a onda u drugom poluvremenu prima se jedan mnogo glup gol za 2:1 i do kraja utakmice domacin( koji je naravno daleko jaci) daje jos jedan gol za konacnih 3:1
Revans: eee, to je najjace :-) Krene tako kao da nepostojis na terenu, on ladno da gol u prvom delu 1:0 i onda finisu meca 75 min- 90 min jos jedan i ti ispadas 2:0
U sustini, sve se svodi na to kako te usere algoritam. Pozzz i srecno u nastavku sezone :-)
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ma ja sam sa Keltima vodio 4-0 u prvoj tekmi, 3-1-4-2 protiv 5-3-2, protivnika nigde na terenu, ubacim AMC umesto napadača i primimo 3 gola za 10 minuta... I DL i DR mi uvalili golove... 6 prema 3 na sredini terena u našu korist, u završnici, a protivnik sa 85% skoči na 88% uspešnih pasova... 5, pa 6 na 3, ejjjj...
U revanšu vodimo 2-0, završi 2-2... I opet protivnički DR i DL osmice dobili...
Partizan 4-0 dobio prvu, u drugoj protivnik slabiji 14%, jedva 2-0, 1000 promašaja...
BUnited neću da komentarišem... 2-4, pa 0-3... Mi 6-0-0 u grupi, protivnik 2-2-2... U prve dve nedelje na 22 utakmice 1 poraz, od kad je počeo Top 16 na 7 utakmica 5 poraza... Kao sa nekim drugim random timom da igram...
Evo i priče o novim dresovima koji su izašli pre nekoliko dana: http://www.topeleven.info/3-new-jerseys/
Još jedan prodan, mogao sam tražiti i više ali s obzirom da je stalna mušterija odmah sam mu prodao
Svi su izgledi da neće biti forumskog finala kupa
Isti protivnik mi je i u LŠ
Idemooooooo