Tvoj protivnik je bar bio prisutan, napravio izmene, promenio nešto... Kod mene je protivnik bio odsutan, nikakve promene se nisu dešavale na terenu, 70 minuta mu nema igrača na terenu, osim tog prvog gola u 2. minutu, a onda kreće zajebancija, kao da je razlika na terenu skauti protiv 1*
Ljudi kako bese ono ide sa procenom kvaliteta igraca ako treniram na staroj?
Igrac je bio na 79% i odradio sam par treninga i imao je na 3 crte i onaj najjaci trening progres
kako kad od 110 do 175...Kad je dobio 5-u zvezdicu,uradio sam 2 treninga i progres mu je bio 105 i 103
A drugom mladom igracu iz omladinske skole koji je isto na 4* ya 3 treninga svaki put je oko 145
Sezona pocela dobro pobjeda u Kupu i pobjeda u Nivea, drugi dan poraz u Kupu ali prolaz i pobjeda u Nivea, krece liga dve pobjede zatim i pobjede u Nivea ali onda dolazi kup i dva poraza glatka, onda porazi u ligi i pobjede u nivea cupu,
postava trenutna
liga
Nivea Cup-- nemam ju na staroj verziji ali 5 pobjeda imam i idem dalje
Moram jos zapet i jos trenirat bar na 8* dici prvi tim, a cak razmisljam i o ponavljanju levela jer ako prodjem postoji sansa da ce 60 lvl ponavljat pa bi bio kanta za nabijanje gol razlike Sinisi i ostalima
danas pobjeda u ligi 2-6
danas finale seveza nadamo se pobjedi
Last edited by vedran boca juniors; 01-15-2017 at 12:15 PM.
Meni je isto malo glup taj trening na novoj verziji, primjerice nemozes sam odluciti koji skill ces gdje dodjelit, meni se recimo dogodi igracu treniram napad a on dobije skill KORISTI GLAVU ili kako se vec zove a taj skill je medju obrambenim skillovima na treningu...koji K
nadalje ako sam dobro skuzio shema je slicna dakle ako je na 95% to je kao 95Q igrac dakle 1% 15 skilla s time da je 1 skill 1% ako se ne varam