Page 9 of 46 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 81 to 90 of 486
Like Tree506Likes

Thread: Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Zašto kad vodim utakmicu 4:2 protivnik mi zabija 2 gola u zadnjim minutama. Mislim da slika govori dovoljno

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_2017-01-14-16-31-36.jpg

Neznam jel bilo ovakvih utakmica u stvarnosti, znači zabiju gol u 87 minuti i odmah s centra moji krenu i pošto su u šoku izgube loptu, sjevne kontra i protivnik izjednači. 2 gola u 2 minuta

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Da se pridružim blaćenju firme Nordeus, developeri koji su ovo napravili su dno dna, gori od političara. Zašto kad vodim utakmicu 4:2 protivnik mi zabija 2 gola u zadnjim minutama. Mislim da slika govori dovoljno

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_2017-01-14-16-31-36.jpg 
Views:	16 
Size:	52.3 KB 
ID:	75970

Neznam jel bilo ovakvih utakmica u stvarnosti, znači zabiju gol u 87 minuti i odmah s centra moji krenu i pošto su u šoku izgube loptu, sjevne kontra i protivnik izjednači. 2 gola u 2 minuta
    Tvoj protivnik je bar bio prisutan, napravio izmene, promenio nešto... Kod mene je protivnik bio odsutan, nikakve promene se nisu dešavale na terenu, 70 minuta mu nema igrača na terenu, osim tog prvog gola u 2. minutu, a onda kreće zajebancija, kao da je razlika na terenu skauti protiv 1*

Addicted
    Partizan statisticki veoma nadmocan,na terenu jedva pobeda

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-liga-utakmica-5.jpg

Inace Wolf,pratio sam i utakmicu tima sa kojim si igrao u LS,utakmicu je resio
    isti onaj koji je protiv tebe bio najbolje ocenjeni...ML od 4* i 30 godina...Ocigledno igra sezonu karijere haha

Addicted
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    3-1 vodim protiv boranije u LŠ i onda nam, niotkuda, uvale 4 gola u poslednjih 20 minuta!!! Khisamov je na preko 450 utakmica dobio ocenu 6 samo 8 puta, a sada protiv boranije dobija ocenu 5.3!!! Posle 9.30 prosečne ocene u prvih 10 utakmica!!! Duvajte ga svi u Nordeusu, jebo vas Top 11!!! Na desetine menadžera sam igrao i nijedan ne troluje kao ovo sranje!!!
    Sad sam bas i pregledao utakmicu...
    Strasno,to je inace klub koji je sa mnom u ligi,sutra igram sa njim pa cemo videti

VIP
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Sad sam bas i pregledao utakmicu...
    Strasno,to je inace klub koji je sa mnom u ligi,sutra igram sa njim pa cemo videti
    Igraj sa 4 pozadi...

Addicted
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Igraj sa 4 pozadi...
    Igram uvek sa 4 pozadi

Addicted
    Ponuda za igraca iz akademije D

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_13.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Čim ne pratim sve super rezultati, 4:0 u ligi protiv prvog, 4:0 u LŠ i 1:0 u savezu. A kad pratim sve trol do trola. Novi napadač istreniran na 8* i tek danas proigrao, ali još uvijek nije bolji od starih napadača koji su na 6*. Transfer lista mi je jadna, kad kupim igrača moram potrošit 500 kofera da načinim od njega prvotimca.

Addicted
    Jos jednom da pitam...Trenirao sam kapitena,potrosio sam 15 zelenih za ovaj napredak...
    sobzirom da zelim sto duze da ga zadrzim jer je jedan od trojice igraca koja su ostala u timu od ponovnog pocetka
    igranja pa sve do sad,vredili ga povremeno trenirati ili dokle traje traje?

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-moravac-1.jpgSezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-moravac-2.jpg

VIP
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Jos jednom da pitam...Trenirao sam kapitena,potrosio sam 15 zelenih za ovaj napredak...
    sobzirom da zelim sto duze da ga zadrzim jer je jedan od trojice igraca koja su ostala u timu od ponovnog pocetka
    igranja pa sve do sad,vredili ga povremeno trenirati ili dokle traje traje?

Click image for larger version. 

Name:	Moravac 1.jpg 
Views:	30 
Size:	69.1 KB 
ID:	75972Click image for larger version. 

Name:	Moravac 2.jpg 
Views:	30 
Size:	73.2 KB 
ID:	75973
    Sa 25 godina, po meni, ne vredi...

Page 9 of 46 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast