Je li vama normalno da DC od 1* ima bolju prosečnu ocenu nego 2 DC od 5*?
Je li vama normalno da DC od 1* ima bolju prosečnu ocenu nego 2 DC od 5*?
Sad pocinjemo trenirat donjih 6 igraca sa 4* dosta dobro napreduju na trening utakmici na max odma svi preko 130 su isli, treniram im pozicije pa cemo vidjet
Po prvi put u povijesti kluba potpisao sam akademca nadamo se da ce bit pun pogodat i buducnost kluba, nadam se i da svih sest igraca necu potrosit puno, nadam se da ce cca 5K zelenih biti dosta da ih dignem na 8-9*
Ja se juče požali kako mi nudi igrače na lošim pozicijama kad danas uleti igrač baš gde treba.
I Nordeus da se sažali malo mene(nas)
Nista nista
Partizan je ove sezone postigao do sad 51 pogodak,14 razlicitih igraca
je treslo mreze protivnika,a Moravac je postigao vise od 1/3 ukupnog broja golova
Najvise nastupa za klub u istoriji,najvise golova,svakako najbolji i najveci igrac ikada u crno belom dresu
Jutros u 7 sam leg'o, a 2 utakmice u 10... Navijem sat i valjda sam ga u snu isključio, probudim se tek u 2 popodne... Ne samo da sam propustio te utakmice u 10, neko i revanš kupa u 1 popodne... Isti igrači igrali u obe, svi sad ispod 60% kondicije... Srećom, Partizan je dobio obe, 4-1 u ligi i 3-1 i kupu... Na nesreću, BUnited je igrao 2-2 i neplanirano osvojio bod...
Ovo se cekalo od pocetka sezone
Posle 19 uzastopnih pobeda Partizan porazen od jedne od najslabijih
ekipa protiv koje sam igrao ove sezone,kombinovani sastav koji je dobio 4:1 na domacem terenu
u gostima jedva izbegao ispadanje i ako smo imali dosta sansi,sto pokazuje broj odbrana golmana domaceg tima