Page 33 of 49 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 321 to 330 of 486
Like Tree506Likes

Thread: Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?

Addicted
    Stvari za sada idu planski

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_11.jpg

Sutra utakmica kupa posle 1:0 na mom stadionu,razmisljam se jos da l da krenem napadacki ponovo
    ili da se povucem pa da cekam kontre i da se oslonim na gol u gostima

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_12.jpg

Addicted
    Ajde neki savet,ako odlucim da igram odbrambeno i na kontre,kako da podesim taktiku?
    Imam neke ideje u glavi,ali voleo bi da cujem jos necje misljenje...Evo tima

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_13.jpg

VIP
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Ajde neki savet,ako odlucim da igram odbrambeno i na kontre,kako da podesim taktiku?
    Imam neke ideje u glavi,ali voleo bi da cujem jos necje misljenje...Evo tima

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_13.jpg 
Views:	28 
Size:	48.7 KB 
ID:	76508
    Ma nema tu pravila, taktiku podešavaš prema protivničkoj formaciji... Vidiš u toku utakmice kakav ti je procenat uspešnih pasova, pa na osnovu toga igraš kratke ili duge pasove... Napadaš po strani gde ti igrač ima dobru ocenu u toku utakmice... Kontre uključuješ ili isključuješ u zavisnosti kako ti ide bez njih... Meni kad su uključene kontre, nikad ne sevne nijedna, a kad su isključene, sevne bar jedna ili dve u toku utakmice...

VIP
    Bolje da ne komentarišem...

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-1j.jpgSezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-1jj.jpgSezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-1jjj.jpg
    lespa likes this.

Addicted
    Najveci favorit za titulu izbacen,u finalu nas najverovatnije ceka 2. favorit kupa

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_14.jpg
    Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_15.jpg
    Steppenwolf and Crvena Zvezda like this.

VIP
    Kada ubedljivo najbolja odbrana u ligi primi gol, a drugi najbolji napad u ligi ne može da postigne gol, to se u stručnoj trenerskoj literaturi zove "sajsi tuki Nordeuse"... I to sve zato što je drugi izgubio od petog...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Neznam dali si primjetio ali ove sezone je to cesta pojava sa crvenim zabijaju uz visok postotak realizacije, nedavno sam dozivio gdje je protivnik nakon crvenog imao i veci posjed od mene i vise sansi, i u zadnje vrijeme dosta timova sam vidio koji imaju 100% realizaciju, meni je u zadnjih 6-7 utakmica prosjek realizacije oko 80% zamisli

VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Neznam dali si primjetio ali ove sezone je to cesta pojava sa crvenim zabijaju uz visok postotak realizacije, nedavno sam dozivio gdje je protivnik nakon crvenog imao i veci posjed od mene i vise sansi, i u zadnje vrijeme dosta timova sam vidio koji imaju 100% realizaciju, meni je u zadnjih 6-7 utakmica prosjek realizacije oko 80% zamisli
    Oduvek je bilo da timovi sa igračem manje igraju kao da imaju igrača više...

Addicted
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Prosle sezone igram u LS sa najjacim timom u grupi i u celom takmicenju i vodim ga 0:2,posed na mojoj strani,sutevi,sve...
    Dobije crveni karton,okrene sve u svoju korist i dobije 3:2

Addicted
    2. na tabeli kiksnuo danas,ja igram protiv solidnog protivnika koji zauzima 7. mesto
    Nisam u mogucnosti da pratim utakmicu,nadam se pobedi i povratku na +8

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_16.jpgSezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_17.jpgSezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_18.jpg

Page 33 of 49 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast