Samo deri iduce sezone vracam se jos jaci hahahaha, sad se moram u savezu izivit nema druge a prvo pocepat ove u ligi
Samo deri iduce sezone vracam se jos jaci hahahaha, sad se moram u savezu izivit nema druge a prvo pocepat ove u ligi
.....
Last edited by MNK Kaskada; 02-04-2017 at 03:54 PM.
Od +12 dosao sam u situaciju da moram da pobedim svaku do kraja (uz mogucstvo jednog remija)
da bi uzeo titulu,jer u slucaju istog broja bodova protivnik ima bolju gol razliku...Setio sam se odma Wolfa
sto je imao isti problem prosle sezone ja msm kad je bio 1. celu sezonu pa izgubio titulu na kraju...E sad da l ce
tako i sad da bude sa mnom nzm...videcemo
Drug sa ubedljivo najjacim klubom u LS na njegovom lvl posle pobede od 4:1 kod kuce
nad dosta slabijim protivnikom gubi 3:0 u gostima posle crvenog kartona i ispada,bez da menadzer prati bez bilo cega
Klasika
U laganom tempu, posle pobede u gostima od 3:1, pobeda i kod kuće.
Još jedno finale. Kup juče izgubljen, prvenstvo pali na 2. mesto, tako da za finale očekujemo da budemo napunjeni ko tikvice.
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Igrica je teska prevara,steta sto za jednu ovakvu igricu ne mogu da naprave neki
ozbiljan sistem za rezultate...Nego eto,molis Boga da ne bude veliki trol haha
Smorim se tako,gradim tim,ulazem vreme koje sam mogao da iskoristim mnogo kvalitetnije
i onda mi nordeus utera,zato igrica posle nekog perioda pocinje da zamara...
Meni iskreno je zanimljivo dok gradim tim,kad sma poceo ponovo da igram trebalo je dosta da
se radi na timu,na igracima,na klubu uopsteno i drzalo mi je interesovanje jako,sad kako sam izgradio
tim najbolje moguce shodno trenutnim uslovima,sve se svodi na to da cekam sta ce nordeus da izrezira i poz haha
Samo opusteno, igras da bi se druzio :-) Nema tu nikakvog pravila, sta god radio i koliko god bio jak, uvek mozes da popijes neku trolcinu. Tako da sve taktike, navijanja, jacina tima.....padaju u vodu, u prevodu tesko sranje od igrice ali zarazno :-), verovatno je zbog toga jos uvek igramo, jbg. Samo OPUSTENOOOO
idemoooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО