Baš ću da te gledam. Vidim i stavio si 451 V na uski dijamant. 😉
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Baš ću da te gledam. Vidim i stavio si 451 V na uski dijamant. 😉
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Мало је рећи да сам разочаран...
Примио сам 2 гола у првих 10 минута,без да је менаџер присутан,после се
менаџер прикључује (мислим око 15. мин).Нон стоп сам стискао,погођене две или
три стативе али ништа...у 58. мин противнички задњи везни ставља тачку,а на крају ето и
утешни гол...
Хвала за подршку,једина позитивна ствар је отварање достигнућа :Д
Zbrzao te... Ja sam prestao da igram V protiv uskog dijamanta... Sledeći put probaj 4-1-3-2, sa strelicama na bekovima i centralnom MC...
Celtic je prošao dalje posle 4-0 u gostima i sada 3-1 kod kuće... Lopez dobija crveni u 90. minutu, steram im ga ujni nordeusovskoj... U LŠ 23 gola na 8 utakmica... U ligi samo 20 golova na 15 utakmica, poslednji je dao 14... Svaka se utakmica završava 1-0, 0-0 ili 0-1... Do danas je prvih 8 bilo u 5 bodova...
Partzan kao drugi dobija trećeg i dosta jačeg sa 3-2 u gostima... U LŠ, posle poraza od 3-4 kod kuće, od dosta jačeg protivnika, u revanšu 3-0 u gostima, sapunjanje samo tako...
Bitna utakmica, kad se sjetim prve utakmice i poraza onda mi je jasno koliko sam loše otvorio sezonu. Dobro si rekao Wolf, V stil nevalja. Ja sam krenuo u sezonu sa V stilom, shvatio da ne ide, lopta je previše kružila s krila na krilo. Zato sam umjesto desnog krila stavio desnog veznog i od tog momenta ekipa nezna za poraz.
Protiv istog protivnika igram i u kupu. Hvala navijačima, najbolji ste
Sutra u ligi protiv najjačeg
Samo se nadam da mi neće Ben Yahia napunit mrežu još jednom. Prvu sam izgubio 0:4, ali tada sam igrao V stil, pa eto dobre prilike da još jednom potvrdim da sam postavio dobru formaciju i taktiku.
@Равна Гора ФК mi je na putu da osvojim 2 trofeja (kup i lp), je l' neko bio u sličnoj situaciji da mi prepriča "kraj serije"?
Inače, svi ovi klubovi su veći nivo od mene.