Klasicno gazenje kup osvojen u ligi bez poraza a danas finale lige sampiona samo da me igrica ne istroluje protivnik je malo jaci od mene ali je bio samnom u grupi i dobio sam ga oba puta...
Klasicno gazenje kup osvojen u ligi bez poraza a danas finale lige sampiona samo da me igrica ne istroluje protivnik je malo jaci od mene ali je bio samnom u grupi i dobio sam ga oba puta...
Sve po planu, dobro smo prošli na gostovanju.
Čestitke svima na trofejima
Само ОПУШТЕНОООО, ИДЕМОООООООО, ПУНИИИИИИ
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Laganica u finalu Lige prvaka i treća tripl kruna za FK Voždovac.
procenat uspešnih pasova na ovoj tekmi čak 92% što je možda i za očekivati jer sam tokom tekme koristio isključivo bonus "posed lopte".
Najbolji igrač ove sezone je MR Hasić sa čak 43 asistencije. Zanimljivo da su Hasić i ST Salemme bili zaduženi za prekide ali je Hasić bio mnogo bolji asistent a ML Olsbu je imao 29 asistencija što je s obzirom da nije bio zadužen za prekide fantastičan učinak.
ČESTITKE SVIMA NA OSVOJENIM TROFEJIMA!
Last edited by lespa; 03-03-2017 at 04:58 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ova igra je toliko smešna da ostavlja bez teksta...
E ovako, prvi dan saveza. Na papiru 5 na 5 mi malo jači. Naš 6. igrač za 17% jači od protivnika. Svima bonusi 44%.
I šta se dešava, 0 i slovima NULA bodova, 0 ,NULA, golova.
Inače igrali smo protiv Rumuna.
Posle ovoga, ja ću samo reci, sutra je kraj sa igranjem ove igre. Sve ima svoje granice.
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Partizan danas osvoji Ligu šampiona mimo svih rezona... Prvo smo prošli polufinale na penale protiv 17% jačeg... Danas lik favorit 23% jači, trebalo je da nas počisti sa terena, čak 3 igrača od 3* u timu i 2 od 4*... On na 113%, mi se jedva skrpili na 90%, na klupi samo igrač od 3*, ostalo boranija... Čak je i krenuo golom u 2. minutu... Odmah sam krenuo na sve ili ništa, svi u napad, pa šta bude i urodilo je plodom... Igrač utakmice Esswein, koji je iz Uniteda otišao u Partizan, 3* ima i još skoči zvezdicu, iako je uključena pozicija, jer idioti iz Nordeusa ni posle godinu dana to nisu doveli u red... To je 8. trofej u LŠ za Partizan...