Samo nemoj V stil, izdominirat će te sa 4-2-3-1
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Nordeus je odlučio da u finalu kupa ne bude naš dan... Tačno bi slupao pičku asistentu, da stvarno postoji... Znači, moji bilmezi po levoj strani ne mogu da prođu 2 na 1, a on prođe po desnoj 2 na 2... I zašto meni stalno zapadnu neki bilmezi od napadača... U drugom delu sezone su jedno 20 puta prebacili gol glavom, posle kornera...
nisam pratio meč u finalu Kupa i nažalost poraz. šteta, imam jaču ekipu ali nije se dalo ali i sam sam doprineo porazu. Naime, za tekmu u prvenstvu koja je prethodila funalu Kupa, stavim mentalitet normalan ali onda ipak odlučim da platim dva tokena da finale Kupa bude prvo na programu zbog svežine i trola, ali onda zaboravim da vratim napadački mentalitet i jebiga.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
i ovde poraz u finalu Kupa ali protiv protivnika jači za oko 10% pa manje boli.
rovovska bitka i kad se činilo da je sve gotovo, Hasić u 120. minutu beži sa desne strane i idemo na penale. Ilić maši odmah u prvoj seriji, protivnik je pogodio u svih pet serija i to je to. šteta, ekipa je baš jaka ali šta da se radi.
U celoj sezoni sve pobede i samo 5 nerešenih bez poraza ali kako stoje stvari samo trofej u prvenstvu jer smo ispali u polufinalu Lige prvaka zbog gola u gostima.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Sezona za zaborav samo to cu reci jer sta sam sve dozivio ove sezone to nisam dozivo u svim prethodnima skupa, necu komentirat ligu pogotovo jer nema smisla kad sam vidio sta se radi zao mi je sto igram najveci lvl, msm stvarno sve postenjacina do postenjacine i msm da i ako prodjem lvl da cu se trudit biti zadnji..jer ovo nema smisla ni cari kad se spletkari na sve strane i to tako ocito