Iako sam najavio dugoročnu pauzu, na nagovor dva Top11 prijatelja, reaktiviriao sam obe ekipe.
I evo preseka na polusezoni.
Liga
Kup
Liga Šampiona protiv aktivnih članova sa višeg nivoa. Prošli smo grupu, ali i pored večerašnje pobede, ne očekujem prolaz. 15% u njegovu korist je previše za neka nadanja.
I sada ono najslađe, SAVEZ. Posle planiranog prestanka na kraju prošle sezone i izlaska iz Čile1987, parkirao sam obe ekipe u svoj savez. Bez nekih treninga i sa timovima od 50 do 70%. Početkom nedelje sam prosto bio nateran od gore pomenutih, punih entuzijazma i želje za opuštenim cyber druženjem, da krenemo aktivno. To su bila 2 transfera godine. Izašli su obojica Prve Zlatne i došli u Drugu Bronzanu. I evo rezultata.
"SVE ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE"
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Last edited by Crvena Zvezda; 03-19-2017 at 07:30 PM.
Сјајан наступ Партизана против квалитетног противника
и ако је мој тим био фаворит (Виола 100% Партизан 110%) искрено нисам
очекивао овако убедљиву победу...3 најбоља играча на терену
Моравац (2 гола),Мухидинов (гол и две асистенције) и Бубало (2 гола)
Ова победа је и најубедљивија од свих у такмичењу,тако да
имам разлога да се надам трофеју...
Не могу да будем сигуран да ће следећа сезона бити најуспешнија до сад
али сам сигуран да је ово тим који садржи највише талентованих играча (по оном шаблону) у исто време
на истом месту од почетка мог играња :Д
Malo i o Delijama.
U Ligi vrlo izjednačeno. Bilo trolovanja, ali stvar navike. Ono što me vrlo čudi je neefikasnost. Na 13 utakmica 24 postignutih golova. U igri sam i dalje i sve od 1. do 3. mesta na kraju je ok. " AKO IH NE MOŽEŠ POBEDITI, PRIDRUŽI IM SE!"
Kup priča za sebe. Išamarao sam lika sa višeg nivoa, ali na kraju ispao. Inače opet kostur sa aktivnim sa nivoa iznad. 👹
Liga Šampiona u grupi, sve sem jedne tekme, igrana sa drugim timom. Ukupno u 7 utakmica 31 dat i 2 primljena gola.
Savez je pod FK CZ već opisan. 😀
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Penzija odložena
Sad ga mogu prodat agentu![]()
Тим са почетка сезоне и у овом тренутку...Планирам Видовића да подигнем на 7*
и да купим ДМЦ-а и подигнем га на бар 6*
Голман,десни бек и Миловановић (ДЦ) су ''пањеви'' када се гледа напредак
Вуковић,Јовановић,Иваненко ,Видовић,Мухидинов и Бубало по оном шаблону спадају
у талентоване и у њих сам улагао,ДМЦ-а купујем новог чим скупим токене и нађем правог играча
Ту је и Моравац наравно,њега не вреди да тренирам јер прави лош напредак на тренинзима
али зато преко утакмица скупља фин напредак + је и даље у доброј форми,асистира,даје голове
редовно оцена преко 8 :Д
![]()