Jos jedan dobar dan:
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Jos jedan dobar dan:
Радује чињеница да у лиги
имам најбољу форму...Још много
тешких утакмица до краја,директних дуела са
већином тимова из горњег дела табеле тако
да не би ништа да прогнозирам јер је све у оптицају
Партизанови овосезонски адути,и ако
прилично бедна статистика у односу
на прошле сезоне,раде посао за сада :Д
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
u polufinalu Kupa razbijen protivnik sa 6:0. imam 10% jaču ekipu ali ipak malo nerealan rezultat. u 51. minutu pri rezultatu 4:0 Hasić dobija prvi žuti ali nažalost već u 57 minutu i drugi žuti i tuširanje za najboljeg u ekipi. ali bez obzira na to, ekipa daje još dva gola i zakazuje finale sa ekipom koja je jača 20% tako da drugo mesto je plafon u Kupu ove sezone. lepa prednost u prvenstvu.
Ovo će ujedno biti i poslednja sezona ozbiljnog učešća u Kupu i Ligi prvaka jer ću zadnjeg dana tekuće sezone kupiti igrače sa 3* i u novoj sezoni sa istim igračima ali sa 2* zezati se u prvenstvu. nešto nemam više motiva da se toliko angažujem oko t11 i vodiću klub bez nekog većeg cimanja.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
SUPER ligaaaaa, bravo momciiii
Idemooooooooooooo
Last edited by Macva FC; 05-17-2017 at 07:22 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Znam da ovaj post nema veze sa topelevenom, ali morao sam ovo da podelim sa vama. Ko jos igra ovaj glupi topeleven 😜
Idemooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Cestitam Sinisa 😁
Zvezda prvi put ove sezone vezala tri pobede u prvenstvu.😨
Stara mušterija juče u Ligi Šampiona ne želi da menja navike. 😉 Nadam se prolazu u 1/2 finale.
Sve za jednog, jedan za sve