Celtic dobio protivnika u Ligi šampiona, 32% je jači, a level ispod... Svi igrači su mu na 7*, odnosno 8* za njegov level... Ima da me izuje u obe utakmice sa po 5 komada...
Celtic dobio protivnika u Ligi šampiona, 32% je jači, a level ispod... Svi igrači su mu na 7*, odnosno 8* za njegov level... Ima da me izuje u obe utakmice sa po 5 komada...
Dobismo tankera, prvog favorita za osvajanje lige... 9 kola je bio bez poraza, a onda 3 poraza zaredom... 6. smo, samo 2 boda iza 2. i 6 bodova iza 1. na tabeli... Tog prvog sam 2 puta tukao u LŠ i trolovao me u ligi, da nije, sad bi Celtic bio prvi... a mislio sam da tankujem sezonu, kako me krenulo od starta...
Od prvenstva, ove sezone, sam digao ruke. Ovako mi je bilo sa Delijama pre 4-5 sezona. Sada se ne nerviram. Inače sam drugi ili treći po kvalitetu.
Ako uspem nešto da uradim u LŠ, uspeo sam. Ako ne, nikom ništa.
Do kraja ću igrati sa kombo timom. I trenirati ih na max.
Sve za jednog, jedan za sve
A što se tiče genijalne besvesti programera.
U prvenstvu me troluje samo tako. Izgubim, između ostalog, preključe od 10% slabijeg sa 1:4. Menadžer se uključio pred kraj tekme, mene prati 8 prijatelja od početka
Danas ubijem lika, redovna mušterija doduše, u ligi šampiona. On je 10% jači i aktivan do besvesti.
Let there be Rok, Bob Rok. 😎
Još jedan turnir osvojen.
Novi član je pravo pojačanje. Čini mi se da ima iskustva. 😂
I dalje se traže 2 aktivna igrača. Nivo i kvalitet nije važan. Rado 70-80%, ali aktivne i trenirane.