Delije završavaju na 2. mestu u prvenstvu. U poslednjem kolu nebitan poraz, sve rezerve igrale u nekoj šlj formaciji. Prvotimci se odmarali, a ja štedeo zelene za revanš saveza.
Sve za jednog, jedan za sve
Delije završavaju na 2. mestu u prvenstvu. U poslednjem kolu nebitan poraz, sve rezerve igrale u nekoj šlj formaciji. Prvotimci se odmarali, a ja štedeo zelene za revanš saveza.
rezime sezone: osvojen trofej u prvenstvu a u Ligi prvaka i Kupu ispadanje u samoj zavrsnici. Drago mi je da je ekipa zavrsila prvenstvo bez poraza a najbolji u ekipi 4-tu sezonu zaredom je AMR Holth.
Nadam se da se za sledecu sezonu nece obistiniti predvidjanja nekih menadzera da se Liga skracuje na 14 dana jer bi to bila prevelika promena i ne znam kako bi to sve ispalo.
cestitke svima na osvojenim trofejima!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
lepe vesti vezano za Savez. naime, Savez NTNK United se dobrim igrama u ovoj sezoni vratio u platinastu diviziju. Tokeni ce dobro doci za kupovinu igraca preko asistenta.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ste reci, ove sezone je sve funkcionisalo perfektno u prventstvu, do odredjenog trenutka kad su se umijesale vise sile, i mutna posla pojedinih klubova. Sjajna forma igrace je pratila do 3 kola pred kraj, kada uz prisustvo vise sile i "maloumhih idiota" koji su odlucili da namjeste prvenstvo, nije moglo bolje u tim trenucima odigrati.
Tabela :
E sad, obratite paznju na bednog prvaka malog svabu German-a i partizan na 11. poziciji, koji su sjajno odradili posao.
Taj partizan koji je imao najjaci tim na pocetku prvenstva, namjesta utakmicu protiv ekipe germana i u prvom dijelu prvenstva i u drugom, postavlja smijesnu formaciju i namjerno gubi, dok proitv mene svaki put izbaci najjace moguce i pored toga sto ne daje bonuse igracima nikako tokom prvenstva nego samo tadj protiv mene uspije nekako da dobije oba puta, a njega naravno pusta i namjerno gubi i samim tim derektno rjesava titulu.
Sastav i formacija kada igra protiv mene :
Sastav i formacija kada igra protiv ekipe German :
Nadam se da ce se ovakvim idiotima trajno zabraniti ova igrica, da bog da pocrkali idioti maloumni!
.....
Tako je bilo i kod mene, samo sam ja dobijao utakmice do kraja, a ti si izgubio 2 u poslednja 3 kola... Nije tu kriv Partizan, ima pravo da igra kako hoće, izgubio je namerno da ne bi bio 8. i otišao gore, to je jasno kao dan... Kriv je Nordeus zbog ovakvog sistema takmičenja... Da nema konstantnih promocija 8 timova, ljudi ne bi tankovali, već bi igrali...
I još jedan. 4 od 4 ove sezone. Kada nam odbiju onih bankarskih 20%, za sledeću ligu nam treba iz 4 turnira 50 bodova. Opušteno 😎
Zvezda na kraju 5. i u Pomada Ligi sledeće sezone. Nadao sam se rezultatima u poslednjem kolu, ali ništa od toga. Pirova pobeda. Sezona trolovana od strane Nordeusa i moraš uzeti kako ti daju.