Poraz u finalu lige sampiona zato sto nam nije bio dan...
Ali dobro to nije ni toliko strasno s obzirom da nam nikad nije dan kad igramo finale...
Pogledajte samo ocene mojih i njegovih igraca. On je imao samo 1 igraca sa ocenom preko 7 dok je kod mene skoro ceo tim bio sa ocenom preko 7..
Naravno ja sam pratio utakmicu a protivnik nije mada to nije ni toliko bitno izgleda...
Delije uzimaju posle Kupa i Ligu Šampiona pobedom na penale.
U prvoj seriji moj najbolji igrač ove sezone, inače mu specijalnost izvodjenje penala, maši. U 5. i 6. seriji moj golman brani za konačnih 5:4. To je standard izgleda.
Na žalost i ove godine je tripla kruna izmakla za malo. U prvenstvu smo, na žalost, samo drugi
Sve za jednog, jedan za sve
Belgrade United osvaja titulu u boranija ligi, posle 8 sezona... Samo jednog rivala smo imali, sve ostalo botovi i slično... Izgubili smo u prvom kolu 1-2 od boranije na 28% i tada sam popizdeo, pokupovao 10 klinaca za po token i dobio sve utakmice do kraja... Zanimljivo je da je rival od nas primio 8 golova, a od svih ostalih samo 1 gol...
Ovo mi se ne sviđa nimalo...
Krilo mi je imalo centaršut na 108%, odradim trening, dobije +1% na centaršut, pogledam opet atribute, a tamo i dalje stoji 108%...
Bravo za triplu
@ najdox
BRAVO ZA TRIPL KRUNU.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Auh kakva sezona za Celtic 1888!!!
Počelo je katastrofalno... Prvo remi 3-3 na startu... Onda poraz 1-3 od ekipe koju sam 3 sata pre toga tukao 3-1 u kupu (i još 2 puta posle toga)... U 3. kolu već razmišljam o tankovanju, izvodim postavu sa 3 igrača od 1* i 2*, naravno poraz, 1-3 protiv jednog od favorita... Sledi pobeda od 6-0, a onda igra na guzove protiv najslabijih timova u ligi, 2 remija i 2 pobede od 1 razlike... Posle 7 kola smo pri dnu tabele, sa 10 bodova zaostatka za prvim (tol'ko sam im dao fore )... A onda kreće serija pobeda, samo jednom prekinuta trolom od 0-1 u 18. kolu, kada smo izgubili prvo mesto... U prvom delu sezone gol razlika 32 - 20, a u drugom 53 - 7... Ovo je 31. sezona i 24. trofej u ligi...
26. kolo i 3:3 u gostima protiv protivnika koji ima kvalitet 120% ( second best) koji je pratio ovaj mec ali koji je bio poprilicno neaktivan u sezoni jer kako drukcije objasniti da ekipa kvaliteta 7* zavrsi Ligu tek na desetom mestu. steta, da je bio aktivniji bila bi zanimljivija borba za skudeto.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522