Svima čestitke na trofejima
Sve za jednog, jedan za sve
Svima čestitke na trofejima
Sve za jednog, jedan za sve
Sad na kraju jeste, da je on dobio, a ovaj Casablanca izgubio ili igrao nerešeno, bio bi osmi... A da li ga je pustio i u prvom delu sezone sad je nebitno, ti si izgubio 2 utakmice u ključnom momentu, a German je dobio 5 zadnjih utakmica... To, da likovi koji tankuju igraju selektivno, je nešto sto se uvek dešava, još ako mu je prijatelj, sigurno će ga pustiti... Nje fer, ali se dešava... Pa ja sam upadao u ligu gde svaku utakmicu, od početka sezone, pola lige navija protiv mene, a jedni druge puštaju, kako kome odgovara i opet sam bio prvi na kraju...
REZIME SEZONE:
Sto se tice ove sezone zadovoljan sam ali sam ocekivao vise.. Moj tim je dominirao u sva 3 takmicenja da bi se na kraju desio potop u finalima kupa i lige sampiona. U kupu sam porazen od protivnika sa nizeg nivoa od kojeg sam bio jaci oko 15%.. U ligi sampiona je bio jednak protivnik ali me je istrolovalo tako da sam ostao samo sa trofejom lige koju sam ubedljivo osvojio...
Cestitam svima na trofejima. Kod mene tanjir u kupu i u prvenstvu titula:
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Idemooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Имао сам шансу за дуплу круну
на крају 2. место у Нивеи и 4. у лиги...
2 велика трола,у финалу пораз од 1:4 и ако сам био
МНОГО бољи,у лиги пораз од 7. и уместо трофеја пад на 4.
Уместо што шминкате игрицу боље порадите на реалности мајку вам јебем
Такође,оправдање за утакмице је да нам ''није био дан''
и да ''играчи нису били довољно мотивисани''
Што је скроз реално,јури се дупла круна али мотива нема...
Када сма коло пре краја избио на прво место,надам сам се да ћу узети
дуплу круну и да ће ми тако нордеус вратити за све оне тролове у прошле две сезоне
ипак сам се преварио