Dobrodosao Vedrane 😁😁
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
ovo mi nista nije jasno oko kupovine igraca...sad ovaj novi nacin je katastrofa...menadzer sa 8 nivoa kupuje igraca koji meni treba na 44 nivoili menadzer sa 54 nivoa kupuje igraca na 44 nivo...nista mi nije jasno. Ustvari to je izgleda kompjuterski tako podeseno a to je onda cista prevara. Volim ovu igricu ali kao i svaka druga cilj im je samo sto vise para da dobiju tj izvuku od nas igraca. :-)
Trenutno stanje
54-6 gol razlika ako sam zbrojao dobro, nazalost danas dva jeftino primljena gola, u kupu jucer sa kombiniranim sastavom smo primili gol steta.
Trenutno 13-0-0 imamo.
Cudan osjecaj kad od pocetka igras opet sve gradit moras i kad sa igracima od 4-5* se prosetas kroz ligu lp i kup vjerovatno.
Jucer u savezu prva tekma ove sezone da nismo pobjedili odigro sam 1-1 ali u drugoj dominacija, danas napustam savez jer su svi neaktivni pa ako netko treba clana neka javi.![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Kakva koincidencija. Zvezda u padu forme. U ligi sa 2. na 7. mesto.
Poslednjih 7 mečeva, računajući saveze, 4 poraza, 2 nerešene i samo 1 pobeda u Kupu danas, koji nisam ispratio.
Savez se vratio na stazu uspeha. Posle dva uzastopna 3. mesta, nova sezona je počela osvajanjem turnira.
Sve za jednog, jedan za sve
Last edited by Crvena Zvezda; 05-07-2017 at 06:54 PM.
Napadački trojac (Messi, Neymar, Suarez) u 6 ligaških utakmica zabili 31 gol (od ukupnih 34):
Bojim se da bi ova sezona mogla bit na kraju razočarenje - #JustTopElevenThings