Ima i goreg. Igram odbrambeno i primam gol iz kontre...
Sve za jednog, jedan za sve
Ima i goreg. Igram odbrambeno i primam gol iz kontre...
Sve za jednog, jedan za sve
Auuu brate! ažuriram t11 na telefonu na verziju 5.9 i sad neće da otvori.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
danas dve pobede iako sam ocekivao los rezultat u drugoj jer nisam mogao da udjem i odradim sve pripreme za tekmu. Holth danas 4 gola i tri asistencije i naravno na oba meca MoM.
Sve manje strpljenja imam sa cestim promenama u igrici.
Kao sto rekoh, nisam odradio treninge i sve sto treba za drugu tekmu ali eto ubedljiva pobeda. Jedino objasnjenje osim naravno da je igrica upropascena ako se protivnik zeznuo sto je igrao sa dva DMC-a i branio prazan prostor a ja napadao preko krila.
Jel neko hoće da se pridruži savezu? Treba mi 6ti igrač... Savezu je dobar prva zlatna zagarantovana jurimo platinastu
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk